• Laura Daniela Popescu a prezentat Reginei Elisabeta scrisorile de acreditare ca ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Marea Britanie
  • Ambasadoarea nu s-a întâlnit personal cu regina, ci au comunicat prin intermediul unui ecran
  • Laura Daniela Popescu: „Mulțumesc Majestații Sale pentru primirea călduroasă și discuția avută!”

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord a anunțat într-un mesaj pe Facebook că ambasadoarea Laura Daniela Popescu a prezentat Reginei Elisabeta scrisorile de acreditare ca ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Marea Britanie. Din cauza pandemiei de COVID-19, ambasadoarea a comunicat cu Regina Elisabeta printr-un ecran.

„Am fost deosebit de onorată să prezint Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a scrisorile de acreditare ca ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, în cadrul unei ceremonii organizate la Palatul Buckingham. Mulțumesc Majestații Sale pentru primirea călduroasă și discuția avută!”, se arată în mesajul publicat de Laura Daniela Popescu, ambasadorul României în Marea Britanie.

„Aprofundarea relatiilor româno-britanice și a Parteneriatului Strategic este una dintre prioritatile mele ca ambasador. Relația cu Regatul Unit este foarte importantă și datorita remarcabilei comunități românești, cu o contribuție semnificativă la viața de zi cu zi a acestui stat”, mai scrie în mesajul ambasadei.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI