• Persoanele de la bordul submersibilului Titan și-au petrecut ultimele momente ascultând muzică în întuneric.
  • Directorul executiv al companiei care deținea vasul i-a încurajat să pregătească o listă de melodii preferate pe care să le difuzeze în timpul călătoriei, însă să omită genul country.
  • Ultima poză cunoscută cu Shahzada și Suleman, în vârstă de 19 ani, a fost publicată pe rețelele sociale.

Persoanele de la bordul submersibilului Titan și-au petrecut ultimele momente ascultând muzică în întuneric, a dezvăluit Sky News.

Se spune că victimelor li s-a spus să nu bea cafea în dimineața scufundării și li s-a cerut să încarce melodiile lor preferate pentru a fi redate pe un difuzor Bluetooth. Directorul executiv al companiei care deținea vasul a interzis muzica country.

Ultima poză cunoscută cu Shahzada și Suleman, în vârstă de 19 ani, a fost publicată pe rețelele sociale. Ei sunt fotografiați pe nava-mamă, Prințul Polar, purtând o jachetă portocalie impermeabilă și o vestă de salvare.

Recomandări

ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
A.I.-UL DUPĂ MOARTE DEVINE AFACERE
SUNTEM ÎN TOPUL DESTINAȚIILOR
INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN AFGANISTAN
ELEVII ROMÂNI MERG ÎN ITALIA
NADAL PIERDE LA ROMA

Sursă: Sky News

Christine Dawood, soția lui Shahzada și mama lui Suleman, a spus că au primit și costume de zbor OceanGate, pantaloni impermeabili, cizme cu vârf de oțel și căști.

În zilele dinaintea morții lor, scafandrii au participat la întâlniri de siguranță și prezentări la bordul navei-mamă a submersibilului, Polar Prince, un fost spărgător de gheață al Gărzii de Coastă canadiană care a fost construit în 1959.

Citește și

Atacatorul care a ucis doi oameni pe aeroportul din Chișinău a fost declarat mort

Rezultatele finale la Evaluarea Naţională. Notele după contestații vor fi publicate astăzi

De ce Regele Charles al III-lea va avea o a doua încoronare? Când va avea loc și ce se va întâmpla la eveniment