• Un fost pasager al submersibilului Titan a declarat că potențialele efecte ale unei implozii la bord au fost discutate în timpul expediției sale.
  • Bill Price a declarat că presiunea la aceea adâncime a fost comparată cu o cutie de Coca-Cola care ar fi fost zdrobită de un ciocan.
  • Titanul a făcut implozie în iunie, în timpul unei călătorii pe Titanic, ucigând toți cei cinci pasageri aflați la bord.

Un fost pasager al submersibilului Titan a declarat că potențialele efecte ale unei implozii la bord au fost discutate în timpul expediției sale, scrie Insider.

Bill Price, care a condus o afacere de turism în California înainte de a se pensiona, a declarat că își amintește conversații pe nava-mamă a Titanului. Le-a fost prezentată o analogie în care o cutie de Coca-Cola care ar fi fost spartă de un baros, pentru a înțelege presiunea extremă la care ar fi fost supusă nava.

O alta a fost cea a unui elefant care stă într-un picior cu 100 de elefanți deasupra lui, sugerând că moartea în urma unei implozii ar fi instantă.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
BRITANICII CAUTĂ PROFESORI ÎN ROMÂNIA

Titan a făcut implozie pe 18 iunie, în timpul unei excursii pentru a vedea epava Titanicului, ucigând toate cele cinci persoane aflate la bord.

Price a declarat pentru Times că la prima sa scufundare pe navă, în 2021, călătoria a fost anulată din cauza unor probleme cu sistemul de propulsie. În ciuda defecțiunilor, nava a făcut o altă scufundare în ziua următoare, în timpul căreia Price a văzut epava Titanicului, a declarat el.

Citește și