• Un fost pasager al submersibilului Titan a declarat că potențialele efecte ale unei implozii la bord au fost discutate în timpul expediției sale.
  • Bill Price a declarat că presiunea la aceea adâncime a fost comparată cu o cutie de Coca-Cola care ar fi fost zdrobită de un ciocan.
  • Titanul a făcut implozie în iunie, în timpul unei călătorii pe Titanic, ucigând toți cei cinci pasageri aflați la bord.

Un fost pasager al submersibilului Titan a declarat că potențialele efecte ale unei implozii la bord au fost discutate în timpul expediției sale, scrie Insider.

Bill Price, care a condus o afacere de turism în California înainte de a se pensiona, a declarat că își amintește conversații pe nava-mamă a Titanului. Le-a fost prezentată o analogie în care o cutie de Coca-Cola care ar fi fost spartă de un baros, pentru a înțelege presiunea extremă la care ar fi fost supusă nava.

O alta a fost cea a unui elefant care stă într-un picior cu 100 de elefanți deasupra lui, sugerând că moartea în urma unei implozii ar fi instantă.

Recomandări

ISRAEL ȘI HAMAS ACCEPTĂ ACORDUL SUA
S-AU ÎNȚELES, NU SE POATE...ACUM
GHINION: RĂMÂI FĂRĂ PERMIS TREI ZILE
VIKTOR ORBAN S-A ÎNTÂLNIT CU TRUMP
„COOLCATIONING” E NOUL TREND
HAOSUL DE PE VALEA OLTULUI E PE DN 1

Titan a făcut implozie pe 18 iunie, în timpul unei excursii pentru a vedea epava Titanicului, ucigând toate cele cinci persoane aflate la bord.

Price a declarat pentru Times că la prima sa scufundare pe navă, în 2021, călătoria a fost anulată din cauza unor probleme cu sistemul de propulsie. În ciuda defecțiunilor, nava a făcut o altă scufundare în ziua următoare, în timpul căreia Price a văzut epava Titanicului, a declarat el.

Citește și