• Un cutremur puternic s-a produs marţi în Afganistan, iar mişcările scoarţei terestre s-au simţit până în Pakistan şi India.
  • Cutremurul cu magnitudinea 6,7 a fost la ora 18.47 (ora României) la adâncimea de 42 de kilometri.
  • În Pakistan a fost declarată stare de urgenţă după cutremur.

UPDATE

Cel puțin 13 persoane au murit și peste 90 au fost rănite în Pakistan și Afganistan în urma unui cutremurului cu magnitudinea de 6,5 grade care s-a produs marți seara târziu, au anunțat oficiali guvernamentali.
Cel puțin nouă persoane au fost ucise și 44 rănite în nord-vestul Pakistanului, a declarat un oficial guvernamental pakistanez, iar spitalele din nordul provinciei Khyber Pakhtunkhwa au fost puse în stare de urgență în cursul nopții.
Cel puțin patru persoane au fost ucise și 50 rănite în Afganistan, a declarat un oficial al Ministerului Sănătății din această țară.

Un cutremur puternic s-a produs marţi în Afganistan, iar mişcările scoarţei terestre s-au simţit până în Pakistan şi India. Seismul a avut epicentrul în nord-estul Afganistanului, dar mişcarea a fost simţită în mai multe oraşe din Pakistan şi India.

Cutremurul cu magnitudinea 6,7 a fost la ora 18.47 (ora României) la adâncimea de 42 de kilometri, potrivit Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului din România.

Recomandări

METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?

În Pakistan a fost declarată stare de urgenţă după cutremur. Sunt 4 morți, 120 de răniți

Citește și