Dan Podaru, consilier local, despre scandalul gunoaielor din Sectorul 1: „Prefectul trebuie să ia o decizie, pentru că este o situație disperată”

  • Scandalul gunoaielor din Sectorul 1 continuă
  • Clotilde Armand îi cere prefectului să declare stare de alertă în Sectorul 1
  • Dan Podaru: „Doamna primar trebuia să rezolve această problemă prin negocieri directe”

Scandalul gunoiului de la Sectorul 1 a atins un prag neașteptat. Clotilde Armand îi cere prefectului să declare stare de alertă în cel mai bogat sector al Capitalei. Alin Stoica a cerut deja consultări pe subiect și urmează să anunțe o decizie.

„Doamna Clotilde Armand ar fi trebuit în aceste luni de când se prefațează acest moment să rezolve situația. (…) Starea de alertă există în sector de când există această problemă generată, din punctul meu de vedere, de lipsa unei relații de mediere, de negociere cu furnizorul de servicii de salubritate”, a explicat la Aleph News, Dan Podaru, consilier local, PNL, la Sector 1.

„Din punctul meu de vedere, prefectul trebuie să ia această decizie, pentru că este o situație disperată, delicată. Situația trebuie rezolvată”, a adăugat Dan Podaru.

În repetate rânduri, Clotilde Armand a vorbit despre o presupusă mafie existentă în Sectorul 1 al Capitalei.

„Eu nu știu dacă există mafie, nici eu, nici doamna primar nu suntem procurori, nici inchizții, nici tribunal, deci nu există probe, nu pot să mă pronunț în această direcție”, a conchis consilierul local.