• Prințul George și prințesa Charlotte și-au luat astăzi un ultim rămas bun de la Regina Elisabeta la înmormântarea acesteia, însă fratele lor mai mic, Louis, nu a fost alături de ei.
  • Prințul William și Kate, noii prinț și prințesă de Wales, și-au luat cei doi copii mai mari cu ei la Westminster Abbey pentru această ocazie istorică.
  • Cu toate acestea, au luat decizia de a-l lăsa acasă pe cel mai mic dintre ei.

Prințul George și prințesa Charlotte și-au luat astăzi un ultim rămas bun de la Regina Elisabeta la înmormântarea acesteia, însă fratele lor mai mic, Louis, nu a fost alături de ei.

Prințul William și Kate, noii prinț și prințesă de Wales, și-au luat cei doi copii mai mari cu ei la Westminster Abbey pentru această ocazie istorică. Cu toate acestea, au luat decizia de a-l lăsa acasă pe cel mai mic dintre ei.

Vorbind pentru Mail, o sursă a declarat că cuplul s-a gândit mult și bine” dacă să îi includă pe copii în ziua specială. George și Charlotte au participat anul trecut la o comemorare a străbunicului lor, prințul Philip, așa că au experiență la evenimente mai formale. Cu toate acestea, la doar patru ani, Kate și William au decis că Louis era prea mic.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Sursa a spus: În calitate de părinți, ei s-au gândit mult și bineînțeles, dacă copiii lor ar trebui să-i însoțească. Bineînțeles că micul Louis este prea mic, dar ei cred că George și Charlotte sunt pregătiți pentru asta.”

Carole și Michael Middleton sunt, de asemenea, la înmormântare, împreună cu toți membrii familiei regale, așa că este probabil ca bona familiei, Maria Teresa Turrion Borrallo, să aibă grijă de ei astăzi.

George și Charlotte au călătorit la Westminster Hall într-o mașină cu părinții lor. Odată ajunși, William a coborât pentru a-și lua locul în procesiune, mergând în spatele sicriului alături de regele Charles și de prințul Harry.

Camilla li s-a alăturat apoi în mașină pentru a se deplasa la Westminster Abbey pentru slujbă. Charlotte poartă o pălărie neagră cu o rochie și colanți. George este îmbrăcat într-un costum negru elegant și cravată neagră.

Au intrat în abație între părinții lor, Kate punând o mână liniștitoare pe spatele fiicei sale înainte de a intra. Au ajuns la biserică la scurt timp după o parte dintre nepoții Reginei, inclusiv prințesa Beatrice și prințesa Eugenie.

Prințul Louis a fost vedeta Jubileului de Platină al Reginei, participând la o serie de evenimente pe parcursul weekendului prelungit, spre încântarea fanilor regali.

El și-a făcut două apariții la balconul Palatului Buckingham alături de străbunica sa. Cei doi membri ai familiei regale – cu o diferență de vârstă de 92 de ani între ei, au fost văzuți discutând despre momentul în care va începe spectacolul Red Arrows.