• Dmitri Medvedev, a declarat că explozia de pe teritoriul polonez arată că Occidentul se apropie de un nou război mondial.
  • El a mai adăugat că „lovitura cu rachetă” ucraineană asupra unei ferme poloneze dovedeşte un singur lucru: purtând un război hibrid împotriva Rusiei.
  • Tot el a declarat că iniţiativele de antrenament pentru forţele ucrainene marchează „un alt pas pentru a spori implicarea UE în conflictul din Ucraina”.

Fostul preşedinte rus şi aliat pe termen lung al lui Vladimir Putin, Dmitri Medvedev, a declarat că explozia de pe teritoriul polonez arată că Occidentul se apropie de un nou război mondial.

„Incidentul cu presupusa „lovitură cu rachetă” ucraineană asupra unei ferme poloneze dovedeşte un singur lucru: purtând un război hibrid împotriva Rusiei, Occidentul se apropie de un război mondial”, a scris Medvedev pe Twitter.

Într-o altă evoluţie separată din această dimineaţă, Ministerul rus de Externe a repetat pe Telegram o afirmaţie a misiunii sale pe lângă Uniunea Europeană potrivit căreia un anunţ privind noi iniţiative de antrenament pentru forţele ucrainene sub drapelul UE „arată agavarea” şi marchează „un alt pas pentru a spori implicarea UE în conflictul din Ucraina”.

Recomandări

SZIJJARTO ÎI APĂRĂ PE RUȘI
THE ECONOMIST ÎI IA INTERVIU LUI SCHOLZ
VON DER LEYEN NU RENUNȚĂ LA MELONI
CHINA ORGANIZEAZĂ EXERCIȚII MILITARE
FERRARI PREGĂTEȘTE UN MODEL UNIC
SFÂNTUL MILENIAL