• Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a dezvăluit ce melodie i-ar dedica lui Vladimir Putin, dacă gestul nu ar fi considerat exagerat.
  • Blinken a glumit, vorbind cu absolvenții Universității Georgetown, pe seama melodiei „We Are Never Ever Getting Back Together” a lui Taylor Swift.
  • Vladimir Putin va avea de așteptat, însă, până când un duo Blinken – Swift îi va transmite un mesaj muzical, remarcă presa din Rusia.

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a dezvăluit ce melodie i-ar dedica lui Vladimir Putin, dacă gestul nu ar fi considerat exagerat. Cu toate acestea, Blinken a recunoscut că un astfel de gest ar fi „nediplomatic și provocator”.

Totuși, Blinken ar fi pregătit să-i dedice lui Putin melodia „We Are Never Ever Getting Back Together” (nu vom mai fi niciodată împreună) a vedetei Taylor Swift, informează Departamentul de Stat American, citat de Ukrainska Pravda.

Într-o discuție cu absolvenții Universității Georgetown, Antony Blinken a transmis în glumă că relațiile cu Rusia nu vor fi restabilite sub actuala administrație. Mai mult, Blinken a regretat că nu are o chitară la el pentru a-i face o dedicație muzicală lui Putin.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Da, Universitatea din New York a invitat-o ​​pe Taylor Swift. Personalul meu nu mi-a permis să aduc o chitară aici pentru a-i dedica piesa „We Are Never Ever Getting Back Together” președintelui Putin”, a precizat reprezentantul guvernului SUA.

Mi-au transmis că ar fi „nediplomatic” și „provocator”, a continuat secretarul de stat al SUA. În condițiile în care Blinken a fost interzis în Rusia, la fel ca și președintele Biden, cel mai probabil dedicația muzicală se va lăsa așteptată multă vreme.

Oficialul SUA a fost testat pozitiv, la începutul lunii mai, pentru COVID-19, a anunțat Departamentul de Stat, fiind cea mai recentă situație în care un înalt oficial al administrației Biden a contractat virusul.

Secretarul de stat al SUA, care „este vaccinat cu schema completă împotriva virusului”, a prezentat „simptome ușoare”, a precizat purtătorul de cuvânt Ned Price într-un comunicat.