Dedicație muzicală pentru Putin, din partea lui Antony Blinken: „Păcat că nu mi-au dat chitara”

Preşedintele Vladimir Putin susţine că vor exista repercursiuni dacă NATO va construi baze militare în Finlanda şi Suedia.

Preşedintele Vladimir Putin susţine că vor exista repercursiuni dacă NATO va construi baze militare în Finlanda şi Suedia.

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a dezvăluit ce melodie i-ar dedica lui Vladimir Putin, dacă gestul nu ar fi considerat exagerat. Cu toate acestea, Blinken a recunoscut că un astfel de gest ar fi „nediplomatic și provocator”.

Totuși, Blinken ar fi pregătit să-i dedice lui Putin melodia „We Are Never Ever Getting Back Together” (nu vom mai fi niciodată împreună) a vedetei Taylor Swift, informează Departamentul de Stat American, citat de Ukrainska Pravda.

Într-o discuție cu absolvenții Universității Georgetown, Antony Blinken a transmis în glumă că relațiile cu Rusia nu vor fi restabilite sub actuala administrație. Mai mult, Blinken a regretat că nu are o chitară la el pentru a-i face o dedicație muzicală lui Putin.

Da, Universitatea din New York a invitat-o ​​pe Taylor Swift. Personalul meu nu mi-a permis să aduc o chitară aici pentru a-i dedica piesa „We Are Never Ever Getting Back Together” președintelui Putin”, a precizat reprezentantul guvernului SUA.

Mi-au transmis că ar fi „nediplomatic” și „provocator”, a continuat secretarul de stat al SUA. În condițiile în care Blinken a fost interzis în Rusia, la fel ca și președintele Biden, cel mai probabil dedicația muzicală se va lăsa așteptată multă vreme.

Oficialul SUA a fost testat pozitiv, la începutul lunii mai, pentru COVID-19, a anunțat Departamentul de Stat, fiind cea mai recentă situație în care un înalt oficial al administrației Biden a contractat virusul.

Secretarul de stat al SUA, care „este vaccinat cu schema completă împotriva virusului”, a prezentat „simptome ușoare”, a precizat purtătorul de cuvânt Ned Price într-un comunicat.

Exit mobile version