• Un deputat PSD îi critică pe colegii europarlamentari
  • Radu Popa e supărat că PSD a votat în favoarea comunității LGBTQ
  • Parlamentul European a declarat UE „Zonă de libertate pentru LGBTQ”

PSD-istul Radu Popa s-a supărat foc pe colegii săi de partid europarlamentari. Îi acuză că una vorbesc, alta fumează. Au fost PSD-iști care la Bruxelles au votat „Da” pentru legalizarea Uniunii Europene ca zonă de libertate LGBTQ.

„Personal mă simt foarte frustrat de faptul că europarlamentari PSD au putut să voteze în favoarea legalizării unor zone libere pentru LGBT.În campania de la europarlamentare noi am susținut un concept care are în centrul său familia creștină, nu altceva„, a scris Radu Popa pe pagina lui de Facebook, la o zi după vot.

Ce au votat colegii? Parlamentul European a declarat, simbolic, UE o „zonă de libertate” pentru persoanele LGBTQ. Se întâmplă la doi ani de la atacurile Poloniei asupra persoanelor gay.

În 2019, aproape 100 de localități din Polonia au instituit așa-numite „Zone libere de LGBT”, la inițiativa partidului de guvernământ, Lege și Justiție.

Administrațiile locale se angajau să nu încurajeze toleranța față de persoanele LGBT și chiar să taie fondurile ONG-urilor care promovează respectarea drepturilor omului.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA

Imaginea cu doi bărbaţi care se ţin de mână pe stradă e încă greu de acceptat și în România. Minoritățile sexuale se feresc de ochii lumii, se tem să fie marginalizaţi de societate şi de multe ori își ascund orientarea sexuală.