• Avocata Diana Șoșoacă a anunțat într-un LIVE pe Facebook că nu va purta masca la discuțiile cu președintele Klaus Iohannis.
  • Cu toate acestea, s-a răzgândit și și-a pus masca, însă incorect, sub nas.
  • Aceasta are probleme de sănătate.
  • După consultări, Diana Șoșoacă a declarat că și-a dat jos masca.

Avocata Diana Șoșoacă, aleasă senator din partea AUR, a anunțat, în timpul unui LIVE pe Facebook, că nu va purta mască la discuțiile cu Klaus Iohannis, care au loc acum la Palatul Cotroceni.

Ajunsă însă în clădire cu 12 minute întârziere, aceasta s-a răzgândit și și-a pus masca sub nas. Este posibil ca Șoșoacă să nu poată să o poarte corect, aceasta anunțând că are adeverință medicală care atestă că are probleme.

După consultările de la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis, a spus că ea și-a dat masca jos la finalul întâlnirii cu șeful statului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Diana Șoșoacă: „Aveți o problemă cu masca asta. Este o mare problemă, pentru că se încalcă drepturi și libertăți ale unor oameni care efectiv sunt exceptați de la purtatul măștii. Și în condițiile în care peste 85% din măști sunt neconforme, este o mare problemă, nu sunt conforme, deci nu știu ce purtați. Treaba dumneavoastră cum vreți să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră. Am respectat protocolul. Mi s-a spus că nu pot să intru fără mască, și am arătat adeverința, m-au rugat să o pun măcar pe gură, și la sfârșitul întâlnirii cu domnul Iohannis, înainte de a ne despărți mi-am dat jos masca. Este un semnal, pentru că și noi, oamenii care suferim de anumite boli și suntem exceptați de la purtatul măștii, avem drepturi în această țară. După care am ieșit fără mască de acolo, cum mă vedeți aici. După cum spune și George Simion, le-am încurcat treburile. Nouă ne pare bine. Noi avem 10%, așa că ar trebui să ia în considerare ceea ce spunem, dar din ceea ce s-a întâmplat anterior, până la urmă ei își au propriile calcule. Evident că s-ar putea acum, noi încurcându-le treburile, să ia în considerare ceea ce am spus, mai ales că niciunul dintre cei propuși de celelalte partide nu se poate compara cu domnul Călin Georgescu, să fim foarte serioși.”