Diana Șoșoacă: „Toate partidele mă vor”. Ce spune senatoarea despre înscrierea în PSD

Diana Șoșoacă Adeverință Sursa foto: Mediafax Foto
  • Diana Șoșoacă a mărturisit că a fost ofertată de mai multe partide.
  • Diana Șoșoacă este senator independent după ce a fost dată afară din grupul AUR.
  • Șoșoacă a mai spus că nu o tentează înscrierea în PSD.

Diana Șoșoacă a devenit senator independent după ce a fost dată afară din grupul AUR, dar a mărturisit că nu duce lipsă de „oferte” din partea formațiunilor politice.

Însă, fosta senatoare AUR a precizat că nu o tentează înscrierea în PSD, motivând că partidul condus de Marcel Ciolacu trebuie să scape de baronii locali și să recunoască vina susținerii unui guvern PNL. Recent, liderul PSD a spus că Șoșoacă „este o apărătoare a unor drepturi cetățenești”.

Eu trebuie să mă înscriu în toate partidele, că toate mă vor. E pe principiul dacă ea nu ne vrea, noi o vrem. Deocamdată mi-e bine independentă și cred că am reușit să schimb multe lucruri singură. PSD trebuie să treacă prin schimbări majore, să renunțe la baronii locali, să își facă curat în partid cu cei condamnați penal, cei care și-au bătut joc de țară. Și mai am o pretenție de la PSD, având în vedere că au avut majoritate și au susținut Guvernul PNL abuziv și a susținut acele legi abominabile, le solicit să iasă public și să își recunoască vina, să își asume ce s-a întâmplat de un an de zile în România, inclusiv morți din spitale. În aceste condiții putem vorbi cât de cât de un partid curat”, a spus Diana Șoșoacă, miercuri, la Parlament.

Întrebată dacă o atrage PSD, senatoarea a răspuns răspicat: „Nu!”.