• Dmitri Medvedev, vicepreședintele rus al Consiliului de Securitate, a facut referire la președintele Statelor Unite, Joe Biden, ca fiind un bunic ciudat cu demență”, în timp ce i-a numit pe liderii Uniunii Europene nebuni urbani”.
  • Europa a pierdut contactul cu realitatea” și îi forțează pe ucraineni să-și riște viața pentru a adera la UE, a explicat politicianul.
  • Medvedev a subliniat că SUA s-au jucat cu UE, forțându-i pe europenii obișnuiți să se confrunte cu cele mai dureroase consecințe ale sancțiunilor impuse împotriva Moscovei.

Dmitri Medvedev, vicepreședintele rus al Consiliului de Securitate, a facut referire la președintele Statelor Unite, Joe Biden, ca fiind un bunic ciudat cu demență”, în timp ce i-a numit pe liderii Uniunii Europene nebuni urbani”.

Europa a pierdut contactul cu realitatea” și îi forțează pe ucraineni să-și riște viața pentru a adera la UE, a explicat politicianul.

În ultima sa postare pe Telegram, cu titlul Păcatele lor”, Medvedev a abordat problemele actuale cu care se confruntă Occidentul în prezent, pentru care țările occidentale acuză adesea Moscova, subliniind totodată că nu Kremlinul a fost cauza acestora, scrie Baha.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Politicianul rus a spus că, în urma acestui conflict, Ucraina ar putea dispărea de pe hartă, în timp ce europenii vor îngheța în timpul iernii. Multe companii vor pierde investiții de mai multe miliarde de dolari din cauza deciziei de a părăsi Rusia, iar SUA și UE se confruntă acum cu cea mai mare inflație din ultimii zece ani, a precizat el.

În cele din urmă, Medvedev a subliniat că SUA s-au jucat cu UE, forțându-i pe europenii obișnuiți să se confrunte cu cele mai dureroase consecințe ale sancțiunilor impuse împotriva Moscovei.