• Joe Biden a fost întrebat despre documentele guvernului SUA cu informații secrete, găsite în garajul casei lui.
  • Președintele SUA a spus că documentele erau într-un garaj încuiat, „nu afară pe stradă” . „Oamenii știu că iau în serios materialul secret” , a afirmat Biden.
  • El a spus că cooperează pe deplin cu ancheta și că documente descoperite în locuința sa vor fi înmânate Departamentului de Justiție.

La finalul discursului de joi privind starea economiei SUA, Joe Biden a fost întrebat despre documentele guvernului SUA cu informații secrete, găsite în garajul casei lui.

Potrivit BBC, un jurnalist a întrebat: „Material secret, lângă Corvette-ul dvs – ce-a fost în capul dvs? ”.

Președintele SUA a spus că documentele erau într-un garaj încuiat, „nu afară pe stradă” . „Oamenii știu că iau în serios materialul secret” , a afirmat Biden.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

El a spus că cooperează pe deplin cu ancheta și că documente descoperite în locuința sa vor fi înmânate Departamentului de Justiție.

Avocatul meu a analizat și alte locuri unde documente din perioada când eram vicepreședinte erau depozitate și au terminat analiza azi-noapte” , a spus președintele.

„Au găsit un număr mic de documente cu marcajul «secret» în locuri de depozitare și dulapuri cu dosare din casa mea și în biblioteca mea personală. Asta a fost făcută în cazul Centrului Biden – Penn. Departamentul Justiției a fost imediat înștiințat. Iar avocații au aranjat ca Departamentul Justiției să intre în posesia documentelor”.

„Așa că, veți vedea, vom vedea cum totul iese la iveală, sunt sigur” , a precizat Biden.

Discursul lui Joe Biden a fost scurt, relatează BBC. El a lăudat reușitele administrației sale și a spus despre ultimele cifre privind inflația SUA că sunt „vești bune” pentru economie.