• Prezentatoarea Fox News l-a corectat, în timpul unei transmisiuni live, pe Donalt Trump după ce acesta a crezut din greșeală că trupele americane au debarcat în Ucraina în momentul în care Rusia a lansat atacul său.
  • La scurt timp după ce fostul președinte Donald Trump a fost întrerupt în timpul unui interviu telefonic la Fox News, el a revenit cu o gafă despre armata americană.
  • Ingraham se referea la rapoartele neconfirmate despre un asalt amfibiu al forțelor rusești în orașul portuar ucrainean Odesa, de-a lungul Mării Negre, unde Rusia a efectuat exerciții navale în ultimele săptămâni

Prezentatoarea Fox News l-a corectat, în timpul unei transmisiuni live, pe Donald Trump după ce acesta a crezut din greșeală că trupele americane au debarcat în Ucraina în momentul în care Rusia a lansat atacul său.

Trump a declarat, în mod eronat, la Fox News, că trupele americane erau mobilizate în Ucraina. „Mi-ați spus despre atacul amfibiu al americanilor. Nu ar trebui să spui asta”, a spus Trump.
„Nu, aceia sunt rușii”, a replicat Laura Ingraham, prezentatoarea Fox News.

La scurt timp după ce fostul președinte Donald Trump a fost întrerupt miercuri seară în timpul unui interviu telefonic la Fox News, el a revenit cu o gafă despre armata americană.

„Știți ce este, de asemenea, foarte periculos este că mi-ați spus despre atacul amfibiu al americanilor”, i-a spus Trump prezentatoarei Laura Ingraham în emisiunea „The Ingraham Angle”.

„Nu ar trebui să spui asta, pentru că nici tu și nici altcineva nu ar trebui să știe despre asta”, a continuat Trump. „Ar trebui să facă asta în secret, nu să facă asta prin intermediul marii Laura Ingraham”.

„Nu, aceia sunt rușii”, a replicat Ingraham.

„Oh, am crezut că ai spus că trimitem oameni”, a spus Trump, adăugând: „Asta va urma”.

Ingraham se referea la rapoartele neconfirmate despre un asalt amfibiu al forțelor rusești în orașul portuar ucrainean Odesa, de-a lungul Mării Negre, unde Rusia a efectuat exerciții navale în ultimele săptămâni. Ministerul ucrainean al Apărării a declarat că trupele rusești nu au descins pe mare în Odesa.

Anterior, în cadrul emisiunii, Ingraham a întrerupt interviul cu Trump după ce fostul președinte a adus în discuție afirmațiile sale false despre alegerile din 2020.

Trump sugerase că invazia Rusiei în Ucraina „totul s-a întâmplat din cauza unor alegeri fraudate”, adăugând: „Acest lucru nu s-ar fi întâmplat niciodată”.

Ingraham s-a grăbit să treacă de la Trump la o transmisiune în direct de la Națiunile Unite. „Domnule președinte Trump, avem de fapt – doar, stați puțin, îmi pare rău că vă întrerup – dar avem, mergem la Pentagon, cred?”. a spus Ingraham. „Ucraina, îmi pare rău. Ucraina vorbește la ONU”.

În perioada premergătoare invaziei, Rusia a desfășurat nave într-un mod care i-a făcut pe unii experți să creadă că va avea loc un asalt amfibiu la granița de sud a Ucrainei.