• Fostul președinte Donald Trump le transmite susținătorilor săi că va fi repus în funcția de președinte până în august
  • Michael Flynn a spus că „ar trebui să se întâmple” o lovitură de stat în stilul celei din Myanmar
  • Susținătorii vehemenți ai lui Trump alimentează o speranță falsă că ar putea fi reintegrat

Fostul președinte Donald Trump și-a anunțat susținătorii că va fi repus în funcția de președinte al Americii până în august. În plus, consilerul său pentru securitate națională, Michael Flynn, a spus că „ar trebui să se întâmple” o lovitură de stat în stilul celei din Myanmar, anunță Daily Mail.

Potrivit unei analize realizată de jurnaliștii New York Times, susținătorii lui Donald Trump ar putea pune la cale o lovitură de stat inspirată de cea din statul Myanmar pentru a-l readuce pe Trump înapoi în funcție.

„Trump le-a spus mai multor persoane cu care este în contact că se așteaptă să fie reintegrat până în august”, a scris pe Twitter Maggie Haberman, jurnalist New York Times.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Chiar dacă Donald Trump și-a părăsit biroul de la Casa Albă în ianuarie, acesta a continuat să precizeze faptul că nu a pierdut cursa din 2020 în fața președintelui Joe Biden.

Discursul său a fost urmărit cu mare interes de susținătorii acestuia, care s-au conformat și au purtat steaguri cu „Trump a câștigat”, în cadrul unei parade de bărci organizată în Florida, cu ocazia celebrării „Memorial Day”.

Și unii dintre aliații săi au oferit celor mai vehemenți susținători ai lui Trump o speranță falsă că ar putea fi reintegrat.

În weekend, avocata Sidney Powell a declarat publicului din Dallas că Trump ar putea reveni.

„Ar trebui ca el să poată fi repus în funcție pur și simplu, să se stabilească o nouă zi de inaugurare”, a spus aceasta.  

Powell este cunoscută pentru că a răspândit o serie de teorii ale conspirației către susținătorii lui Trump despre cursa din 2020.