• Donald Trump a criticat-o pe Meghan Markle pentru modul în care a tratat-o pe regina Elisabeta a II-a.
  • Fostul președinte a afirmat că fosta vedetă de la Hollywood a fost „foarte lipsită de respect”.
  • Tot acesta s-a declarat a fi un fan al Regelui Charles al III-lea, deoarece, spune el, „se vede că noul monarh își iubește țara”.

Donald Trump a atacat-o dur pe Meghan Markle. Acesta a spus că ducesa de Sussex a dat dovadă de nerecunoștință față de regină, scrie Daily Mail. „Cred că a fost foarte lipsită de respect față de Regină, care este o femeie atât de mare, o persoană atât de mare, o persoană istorică. Cred că este foarte lipsită de respect față de Familia Regală și, cel mai important, față de Regină”, a spus acesta.

Mai mult, fostul lider american a declarat că a fost uimit să afle că prințul Harry a primit invitație la încoronarea tatălui său, în contextul în care soții de Sussex au părăsit Casa Regală în ianuarie 2020. „Am fost chiar surprins că Harry a fost invitat, ca să fiu sincer”, spune Trump.

În timp ce vorbea cu fostul lider al UKIP, Nigel Farage, Trump a dezvăluit că are mari speranțe pentru marea zi de sâmbătă și i-a acordat regelui Charles al III-lea susținerea sa pe deplin, prin a spune că monarhul își venerează țara. „Am ajuns să-l cunosc destul de bine și el iubește țara, iubește cu adevărat țara și și-a iubit mama”, a mai adăugat acesta.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?

Fostul politician a amintit și de regretata regină Elisabeta a II-a. A numit-o „incredibilă” și a lăudat-o pentru că a trecut prin „ani și decenii fără controverse”: „Regina a fost incredibilă, timp de zeci și zeci de ani nu a făcut nicio greșeală. Nu mă pot gândi la o greșeală pe care a făcut-o, nu a fost niciodată controversată”. El a continuat să spună că a fost de acord cu Farage atunci când acesta a spus că regina este „cea mai populară ființă umană din lume”. „De aceea susțin că a fost tratată cu multă lipsă de respect de către Meghan și nu a existat vreun motiv să facă asta”, a concluzionat Donald Trump.

Nu este prima dată când republicanul îi critică pe prințul Harry și pe soția sa. În 2021, a spus că Meghan a profitat de ducele Harry și a afirmat că nu este un fan al fostei actrițe: „Nu sunt un fan al ei. Nu am fost din prima zi. Cred că Harry a fost folosit și cred că într-o zi va regreta acest lucru. Cred că Harry a fost folosit și a fost folosit îngrozitor. Cred că i-a distrus relația cu familia sa și o rănește pe Regină”.