• Donald Trump a profitat de orice ocazie disponibilă pentru a dovedi contrariul: că îl consideră pe DeSantis drept principalul său rival.
  • Fostul președinte și-a publicat cea mai recentă părere despre starea alegerilor primare republicane din 2024.
  • „Nu mi-ar păsa mai puțin dacă Ron DeSanctus candidează”, a scris Trump.

Fostul președinte Donald Trump și-a continuat campania contradictorie de atacuri care îl vizează pe guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, în acest weekend, insistând că politicianul nu reprezintă, de fapt, nicio amenințare pentru el, scrie The Independent.

Fostul președinte și-a publicat cea mai recentă părere despre starea alegerilor primare republicane din 2024 pe Truth Social duminică dimineață, scriind că „nu-i poate păsa mai puțin” dacă DeSantis a ales să candideze împotriva lui.

„Nu mi-ar păsa mai puțin dacă Ron DeSanctus candidează, dar problema este proiectul de lege pe care urmează să îl semneze, care îi permite să candideze fără să demisioneze de la funcția de guvernator, slăbește total integritatea electorală în Florida”, a scris Trump, aparent scurtând porecla „Ron DeSanctimonious” pe care a propus-o anterior pentru guvernator.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

„În loc să devină dur și să facă ceea ce își dorește oamenii (vot în aceeași zi, legitimație de alegător, dovada cetățeniei, buletine de vot pe hârtie, numărarea mâinilor etc.), acest proiect de lege curăță totul. Va permite listelor de alegători murdare să devină mai murdare, slăbește transparența și este o mizerie totală. Este simplu, tot ce ne dorim sunt alegeri libere și corecte și o numărare cinstită”, a continuat el.

Donald Trump a profitat de orice ocazie disponibilă pentru a dovedi contrariul: că îl consideră pe DeSantis drept principalul său rival și cel mai serios obstacol înaintea alegerilor primare din 2024. Guvernatorul Floridei a fost vizat de potențialul său adversar în discursuri, mesaje video, dezvăluiri pe Truth Social și chiar comunicate de presă vizate din campania Trump.

Citește și