• O nouă fotografie a ducesei de Sussex a apărut.
  • Imaginea a fost împărtășită de familia ei într-un nou documentar.
  • Meghan arată foarte diferit față de cum a obișnuit până acum publicul.

Familia lui Meghan Markle a împărtășit o fotografie cu ea pe care „nu și-a dorit niciodată să o vadă lumea”, scrie Ok Magazine. Familia ei, inclusiv tatăl Thomas Markle, și frații vitregi Samantha și Thomas Jr. au acordat un nou interviu exploziv pentru programul TV australian 7NEWS Spotlight, unde au împărtășit imagini nemaivăzute cu Ducesa de Sussex.

Mama a doi copii, în vârstă de 41 de ani, ducesa arată foarte diferit față de aspectul ei obișnuit și de fotografiile profesionale. Meghan poate fi văzută așezată la un restaurant cu o farfurie cu mâncare în fața ei, în timp ce avea un șervețel alb ascuns în partea din față a topului ei, aparent în încercarea de a opri orice bucată din mâncare să ajungă pe partea din față a cămășii ei albe.

Taylor Auerbach de la 7News Spotlight a împărtășit fotografia pe Twitter înainte de difuzarea documentarului și a spus că este una dintre „fotografiile pe care Meghan Markle nu și-a dorit NICIODATĂ să le vadă lumea”.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

De asemenea, a putut fi văzută într-o excursie de pescuit, jucând baseball și asistând la lecții de dans. În documentar, tatăl și frații vitregi ai lui Meghan urmăresc filmările de acasă și oferă interviuri despre ea. Samantha, care a criticat-o adesea public pe Meghan de când relația ei cu Prințul Harry a ieșit la lumină în 2017, a criticat uniunea lor drept „toxică”. Sunt cu adevărat nesănătoși unul pentru celălalt. Este o relație toxică.”

Cuvintele ei au venit când un clip în care Meghan și Harry se țineau de mână a apărut pe ecran. Samantha a țintit-o și pe Meghan și statutul ei actual, spunând: „Meghan ar fi în continuare chelneriță dacă nu ar fi tata”.

Thomas Markle Sr. a folosit interviul pentru a declara că încă mai avea speranțe într-o reîntâlnire cu fiica sa, de care a fost cândva atât de apropiat. „Mi-aș dori să putem sta și să vorbim. Mi-aș dori să ne rezolvăm diferențele”, a spus el.

Citește și