• Arnold Schwarzenegger este „foarte mândru” de interpretarea ginerelui Chris Pratt în noul film „Guardians of the Galaxy Vol. 3″ .
  • Pratt s-a căsătorit cu fiica lui Schwarzenegger, Katherine, în vârstă de 33 de ani, în 2019.
  • ,,Guardians of the Galaxy Vol. 3″ are premiera în cinematografe pe 5 mai.

Arnold Schwarzenegger a declarat vineri că este „foarte mândru” de interpretarea ginerelui Chris Pratt în noul film Guardians of the Galaxy Vol. 3″ , scrie Fox News.

Am văzut #GuardiansOfTheGalaxyVol3 aseară și WOW. @prattprattprattpratt, ai dat lovitura” , a scris pe Twitter actorul în vârstă de 75 de ani. Un mix perfect de comedie și acțiune. Mi-a plăcut la nebunie și sunt foarte, foarte mândru de tine” .

,,Guardians of the Galaxy Vol. 3″ are premiera în cinematografe pe 5 mai.

Pratt s-a căsătorit cu Katherine, fiica lui Schwarzenegger, în vârstă de 33 de ani, în 2019, iar cuplul are împreună doi copii, Lyla, în vârstă de 2 ani, și Eloise, care va împlini 1 an pe 21 mai. Pratt mai are un fiu de 10 ani, Jack, din căsătoria sa cu Anna Faris.

Chris Pratt a dezvăluit recent că îi spune lui Arnold Schwarzenegger „Opa”, care înseamnă bunic” în germană. De asemenea, el i-a spus lui Jimmy Fallon că Schwarzenegger l-a învățat să fumeze trabucuri după nașterea unuia dintre copiii săi, chiar dacă Pratt suferă de astm.

Arnold are numai cuvinte bune de spus despre Chris Pratt. Acum trei ani Arnold a spus despre Pratt că este „un tip fantastic” și că „este atât de ușor să te înțelegi bine cu el” . „Sunt foarte fericit pentru că el este un soț minunat pentru ea și un ginere grozav” .

Citește și

Partea secretă și sacră a încoronării va fi ascunsă sub un paravan artizanal. Ce se va întâmpla în acele momente la ceremonie

STUDIU. Oamenii de știință spun că extratereștrii ne-ar putea contacta în 2029. Cum explică această posibilitate

Suedia construiește prima autostradă electrificată din lume: Mașinile electrice se încarcă în timpul mersului