Donald Trump, critici dure la adresa ducilor de Sussex: „Meghan a fost foarte lipsită de respect”

Donald Trump a atacat-o dur pe Meghan Markle. Acesta a spus că ducesa de Sussex a dat dovadă de nerecunoștință față de regină, scrie Daily Mail. „Cred că a fost foarte lipsită de respect față de Regină, care este o femeie atât de mare, o persoană atât de mare, o persoană istorică. Cred că este foarte lipsită de respect față de Familia Regală și, cel mai important, față de Regină”, a spus acesta.

Mai mult, fostul lider american a declarat că a fost uimit să afle că prințul Harry a primit invitație la încoronarea tatălui său, în contextul în care soții de Sussex au părăsit Casa Regală în ianuarie 2020. „Am fost chiar surprins că Harry a fost invitat, ca să fiu sincer”, spune Trump.

În timp ce vorbea cu fostul lider al UKIP, Nigel Farage, Trump a dezvăluit că are mari speranțe pentru marea zi de sâmbătă și i-a acordat regelui Charles al III-lea susținerea sa pe deplin, prin a spune că monarhul își venerează țara. „Am ajuns să-l cunosc destul de bine și el iubește țara, iubește cu adevărat țara și și-a iubit mama”, a mai adăugat acesta.

Fostul politician a amintit și de regretata regină Elisabeta a II-a. A numit-o „incredibilă” și a lăudat-o pentru că a trecut prin „ani și decenii fără controverse”: „Regina a fost incredibilă, timp de zeci și zeci de ani nu a făcut nicio greșeală. Nu mă pot gândi la o greșeală pe care a făcut-o, nu a fost niciodată controversată”. El a continuat să spună că a fost de acord cu Farage atunci când acesta a spus că regina este „cea mai populară ființă umană din lume”. „De aceea susțin că a fost tratată cu multă lipsă de respect de către Meghan și nu a existat vreun motiv să facă asta”, a concluzionat Donald Trump.

Nu este prima dată când republicanul îi critică pe prințul Harry și pe soția sa. În 2021, a spus că Meghan a profitat de ducele Harry și a afirmat că nu este un fan al fostei actrițe: „Nu sunt un fan al ei. Nu am fost din prima zi. Cred că Harry a fost folosit și cred că într-o zi va regreta acest lucru. Cred că Harry a fost folosit și a fost folosit îngrozitor. Cred că i-a distrus relația cu familia sa și o rănește pe Regină”.

Exit mobile version