• Donald Trump are acum un nou adversar: Major League Baseball.
  • Motivul supărării este legat de ultima decizie a celor de la Major League Baseball de a muta jocul All-Star din Atlanta, Georgia.

După ce a pus tunurile pe China și pe social media, Donald Trump are acum un nou adversar: Major League Baseball. Fostul președinte își îndeamnă susținătorii să nu mai participe la meciuri. Motivul supărării este legat de ultima decizie a celor de la Major League Baseball de a muta jocul All-Star din Atlanta, Georgia. Trump spune că asta se întâmplă pentru că MLB nu poate accepta o nouă lege adoptată în statul Georgia, prin care se înăspresc condițiile de identificare a alegătorilor.

Baseballul pierde deja un număr imens de fani, iar acum pleacă din Atlanta cu jocul All-Star pentru că se tem de democrații din stânga radicală care nu doresc ca ID-ul alegătorului, care este extrem de necesar să aibă legătură cu alegerile noastre”, spune Donald Trump, fost președinte al SUA.

Rob Manfred, comisarul Major League Baseball, spune că decizia a venit pentru a arăta că liga de baseball susține dreptul la vot pentru toți americanii și se opune restricțiilor impuse la urne în statul Georgia.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

„Major League Baseball susține în mod fundamental drepturile de vot pentru toți americanii și se opune restricțiilor impuse la urne”, spune Rob Manfred, comisarul Major League Baseball.

Iar Major League Baseball nu este singură în demersul de a critica înăsprirea legii de vot din statul Georgia. Au criticat deja noile limitări CEO-ul Coca-Cola, James Quincey, dar și CEO-ul Delta Air Lines, Ed Bastian.