• Fostul președinte a făcut referire la guvernatorul republican al Floridei, Ron DeSantis, când a fost întrebat de Hannity cât de repede va fi capabil să „schimbe vitezele”.
  • „Gândesc foarte repede”, a răspuns Trump, înainte de a face referire la comentariile făcute de DeSantis marți în Iowa.
  • Donald Trump a vorbit despre rivalii mai jos în sondaje decât DeSantis, punând la îndoială scopul ofertelor lor la Casa Albă.

Donald Trump i-a criticat pe rivalii săi republicani din 2024 pentru prezidențiale pentru că au intrat în cursă. Fostul președinte, în vârstă de 76 de ani, a făcut comentariile despre adversarii săi în timpul unui eveniment preînregistrat la primăria din Clive, Iowa, scrie The New York Post.

Fostul președinte a făcut referire la guvernatorul republican al Floridei, Ron DeSantis, când a fost întrebat de Hannity cât de repede va fi capabil să „schimbe vitezele” și să abordeze criza de la granița de sud, să facă țara independentă energetic, să îmbunătățească sistemele școlare și să „readucă legea și ordinii și siguranța și securitatea” dacă sunt aleși.

„Gândesc foarte repede”, a răspuns Trump, înainte de a face referire la comentariile făcute de DeSantis marți în Iowa despre importanța alegerii unui candidat care ar fi eligibil pentru două mandate. „Permiteți-mi să spun, așa că l-am auzit pe DeSantis spunând: Oh, ei bine, am opt ani, am opt ani, el primește patru. Nu ai nevoie de patru și nu ai nevoie de opt, ai nevoie de șase luni. În șase luni”, a spus Trump, adăugând: „Și sincer, nu l-aș vota pentru că a spus că ai nevoie de opt ani. Ai nevoie de șase luni.”

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Marți, în primul său eveniment oficial de campanie în calitate de candidat la președinție, DeSantis a spus: „Și să fim clari, este nevoie, într-adevăr, de două mandate ca președinte pentru a putea termina această slujbă. Birocrația este atât de înrădăcinată încât cred că îl putem aduce înapoi pe George Washington și nu cred că el ar putea rezolva problema într-un singur mandat de patru ani.”

Fostul președinte a vorbit, de asemenea, despre rivalii mai jos în sondaje decât DeSantis, punând la îndoială scopul ofertelor lor la Casa Albă, inclusiv fostul guvernator republican din New Jersey, Chris Christie, care intenționează să intre în lupta primară prezidențială a GOP săptămâna viitoare în New Jersey.

„Nu știu de ce oamenii fac asta. Sunt la 1%. Unii sunt la zero. Aud că vine Chris Christie”, a spus Trump, ceea ce a stârnit râsete zgomotoase din mulțime. „A fost la 6% în New Jersey, ceea ce înseamnă – iubesc New Jersey – dar un rating de aprobare de 6% în New Jersey. Care este scopul? Și votează la zero”, a susținut Trump.

Citește și