• Donald Trump dă vina pentru inculparea sa istorică pe „nebunii” și „perverșii” de stânga.
  • Fostul președinte, în vârstă de 76 de ani, a devenit primul fost președinte al SUA care se confruntă cu acuzații penale când a fost pus sub acuzare pe 4 aprilie
  • „Nu a existat nicio infracțiune, a fost o experiență incredibilă, poate cea mai bună zi din istorie pentru cineva care tocmai a suferit o punere sub acuzare nejustificată!”, a scris Trump pe platforma sa de socializare.

Donald Trump, în vârstă de 76 de ani, care a devenit primul fost președinte al SUA care se confruntă cu acuzații penale când a fost pus sub acuzare pe 4 aprilie, a apelat la platforma sa socială Truth Social la o zi după ce a apărut în instanță pentru a posta ultima sa declarație despre acest caz, scrie Asia One.

El a scris miercuri seară: „Oricât de mult m-aș bucura de o zi ca marți, în care nebunii, maniacii și perverșii din stânga radicală m-au pus sub acuzare și m-au arestat fără niciun motiv, nu a existat nicio infracțiune, a fost o experiență incredibilă, poate cea mai bună zi din istorie pentru cineva care tocmai a suferit o punere sub acuzare nejustificată!”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ

Postarea este o nouă contestare a avertismentului judecătorului Juan Merchan adresat lui Trump marți, când acesta a apărut într-un tribunal din Manhattan, de a nu „face declarații care ar putea incita la violență sau la tulburări civile”.

De asemenea, Trump a folosit miercuri platforma sa Truth Social pentru a cere ca FBI să își reducă finanțarea, după ce a fost acuzat de 34 de infracțiuni de falsificare a registrelor de afaceri.

El a spus: „Republicanii din Congres ar trebui să dezfinanțeze FBI-ul până când își vor reveni la minte.”
„Democrații au transformat total în armă forțele de ordine și se folosesc cu răutate de acest abuz de putere pentru a interveni în alegerile noastre deja sub asediu!”

Acuzațiile împotriva lui Trump

Se crede că acuzațiile împotriva fostului președinte și actualul candidat republican favorit pentru cursa prezidențială din 2024 sunt legate de o acuzație potrivit căreia a trecut drept cheltuieli de afaceri o plată de 130.000 de dolari americani (172.861 de dolari americani) pentru bani de tăcere către starul porno Stormy Daniels, 44 de ani, înainte de alegerile din 2016, pe care le-a câștigat.

Stormy spune că au avut o aventură în camera sa de hotel în 2006, ceea ce Trump neagă. În cele 24 de ore de la punerea sub acuzare a fostului președinte, în care acesta a pledat nevinovat la toate acuzațiile, judecătorul care prezidează cazul și familia sa au primit mai multe amenințări, potrivit unor surse.

Un oficial a declarat pentru LA Times că „zeci” de amenințări au fost îndreptate recent împotriva judecătorului Juan Merchan și a cabinetului său, iar Stormy a primit un val de amenințări brutale cu moartea, amenințând să o ucidă pe ea și familia sa și să îi incendieze casa.