• Donald Trump s-a declarat uimit” de faptul că angajații CNN au fost traumatizați” de apariția sa în primărie.
  • Angajații CNN au fost îngroziți când au privit cum rețeaua lor de televiziune a condus primăria de 70 de minute.
  • Trump a declarat pentru postul de știri The Messenger că CNN ar fi trebuit să ignore reacțiile de respingere și să se laude în schimb cu ratingurile.

Fostul președinte Donald Trump s-a declarat uimit” de faptul că angajații CNN au fost traumatizați” de controversata sa apariție la primărie, săptămâna trecută, la postul de televiziune și a fost surprins” că gigantul media nu s-a lăudat cu audiențele ridicate pe care le-a atras evenimentul, scrie Business Insider.

Au fost de fapt traumatizați”, a declarat Trump pentru postul de știri The Messenger într-un amplu interviu publicat luni. Trump a adăugat: Cred că, în loc să acționeze așa cum au făcut-o, ar fi trebuit să spună: Am avut o seară cu audiențe extraordinare, una dintre cele mai bune din ultimii ani, mulți ani”, potrivit The Messenger.

Insider a relatat anterior că angajații CNN au fost îngroziți când au urmărit miercurea trecută evenimentul de 70 de minute al rețelei lor, în care Trump a catalogat-o pe prezentatoarea Kaitlan Collins drept o persoană urâtă” și a ironizat-o pe femeia pe care un juriu a găsit-o responsabilă de abuz sexual, stârnind râsete din partea publicului din studio.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Faptul că oamenii au aplaudat acele comentarii despre abuzul sexual m-a făcut cu siguranță să mă îndoiesc de loialitatea mea față de această rețea”, a declarat anterior un director de rețea pentru Insider. De asemenea, Trump a declarat pentru The Messenger că a fost surprins de nivelul de ostilitate” pe care spune că l-a primit în timpul ședinței publice.

Am crezut că vor fi neutri și chiar mai bine decât atât, astfel încât să își recupereze telespectatorii”, a spus candidatul republican la președinția din 2024. Și au avut una dintre cele mai bune zile [de audiență] din ultimii ani”. Trump a continuat: Și sunt surprins că nu spun cu adevărat că au avut o seară de audiență foarte mare. Cu adevărat surprinzător pentru mine”.

Citește și