• Donald Trump s-a declarat uimit” de faptul că angajații CNN au fost traumatizați” de apariția sa în primărie.
  • Angajații CNN au fost îngroziți când au privit cum rețeaua lor de televiziune a condus primăria de 70 de minute.
  • Trump a declarat pentru postul de știri The Messenger că CNN ar fi trebuit să ignore reacțiile de respingere și să se laude în schimb cu ratingurile.

Fostul președinte Donald Trump s-a declarat uimit” de faptul că angajații CNN au fost traumatizați” de controversata sa apariție la primărie, săptămâna trecută, la postul de televiziune și a fost surprins” că gigantul media nu s-a lăudat cu audiențele ridicate pe care le-a atras evenimentul, scrie Business Insider.

Au fost de fapt traumatizați”, a declarat Trump pentru postul de știri The Messenger într-un amplu interviu publicat luni. Trump a adăugat: Cred că, în loc să acționeze așa cum au făcut-o, ar fi trebuit să spună: Am avut o seară cu audiențe extraordinare, una dintre cele mai bune din ultimii ani, mulți ani”, potrivit The Messenger.

Insider a relatat anterior că angajații CNN au fost îngroziți când au urmărit miercurea trecută evenimentul de 70 de minute al rețelei lor, în care Trump a catalogat-o pe prezentatoarea Kaitlan Collins drept o persoană urâtă” și a ironizat-o pe femeia pe care un juriu a găsit-o responsabilă de abuz sexual, stârnind râsete din partea publicului din studio.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Faptul că oamenii au aplaudat acele comentarii despre abuzul sexual m-a făcut cu siguranță să mă îndoiesc de loialitatea mea față de această rețea”, a declarat anterior un director de rețea pentru Insider. De asemenea, Trump a declarat pentru The Messenger că a fost surprins de nivelul de ostilitate” pe care spune că l-a primit în timpul ședinței publice.

Am crezut că vor fi neutri și chiar mai bine decât atât, astfel încât să își recupereze telespectatorii”, a spus candidatul republican la președinția din 2024. Și au avut una dintre cele mai bune zile [de audiență] din ultimii ani”. Trump a continuat: Și sunt surprins că nu spun cu adevărat că au avut o seară de audiență foarte mare. Cu adevărat surprinzător pentru mine”.

Citește și