• Donald Trump a susținut un discurs la Casa Albă.
  • El i-a acuzat pe democrați că fraudează alegerile
  • Trump a enumerat statele unde a câștigat la scor

Donald Trump s-a adresat publicului, la Casa Albă. El a urcat pe scenă alături de Melania Trump și Mike Pence, începându-și discursul prin a mulțumi milioanelor de americani care au votat.

„Vreau să le mulțumesc americanilor pentru suportul lor grozav. Milioane și milioane de americani au votat. Un grup foarte trist de oameni încearcă să fure alegerile”, a spus Trump.

Președintele în funcție îi acuză pe democrați că fraudează alegerile și spune că se va adresa Curții Supreme pentru a cere ca numărarea buletinleor de vot să fie stopată. Totodată, Trump a declarat că era gata să declare victoria încă din această seară.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

„Ne pregăteam de o mare sărbătoare. Câștigam peste tot! Și dintr-o dată, totul a fost anulat. Am câștigat în state unde nu ne așteptam. Florida! Am câștigat Florida cu un avans uriaș. Am câștigat Texas. E clar că am câștigat Georgia. Nu ne pot prinde!

Cel mai important, câștigăm în Pennsylvania cu un număr foarte mare de voturi”, a declarat Trump.

„Nu doar că am câștigat, am câștigat la scor!”, a adăugat Trump

„Este o fraudă împotriva poporului american. Este o rușine pentru țara noastră”, a mai spus Donald Trump, fiind convins că democrații fac jocuri de culise și fraudează scrutinul.

Urmărește în timp real rezultatele alegerilor SUA 2020

REZULTATE ALEGERI SUA LIVE UPDATE. Joe Biden este la șase voturi electorale distanță de a deveni următorul președinte al SUA. Trump contestă voturile din 4 state

Aleph News vă prezintă rezultatele alegerilor din SUA în timp real Joe Biden 264 – Donald Trump 214. Pentru a câștiga oricare dintre candidați are nevoie de minimum 270 de voturi electorale (electori) Donald Trump contestă numărarea voturile din 4 state: Wisconsin, Pennsylvania, Michigan și Georgia. Ample acțiuni de protest au loc în SUA, pe […]

Read more