Donald Trump susține că America a ajuns țara care nu mai este respectată în lume

Trump
  • Trump a spus că țara a devenit o națiune în declin, cerșind energie.
  • America ar trebui să fie un sanctuar pentru cetățenii care respectă legea, nu pentru infractori.
  • Trump susține că țara a trecut de la a fi cea mai respectată țară din lume la a pierde respectul tuturor țărilor din întreaga lume sub administrația Biden.

Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a subliniat că țara a trecut de la a fi cea mai respectată țară din lume la a pierde respectul tuturor țărilor din întreaga lume sub administrația Biden.

Nici măcar țările din lumea a treia nu ar permite ceea ce se întâmplă în Statele Unite, a spus Trump, referindu-se la numărul tot mai mare de imigranți ilegali care intră în țară. America ar trebui să fie un sanctuar pentru cetățenii care respectă legea, nu pentru infractori, a subliniat fostul președinte american.

Vorbind la Summitul de acțiune studențească TPUSA din Tampa, Florida, cel de-al 45-lea președinte al SUA a subliniat că țara era dominantă din punct de vedere energetic în urmă cu doar doi ani, mai mare decât Arabia Saudită și Rusia la un loc, înmulțit cu doi. Cu toate acestea, el a remarcat că țara a devenit o națiune în declin, cerșind energie, în timp ce are mai mult aur lichid sub picioarele noastre decât orice altă națiune, președintele Statelor Unite, Joe Biden, căutând petrol din Venezuela.