• Donald Trump a declarat că a susținut turismul spațial.
  • Richard Branson și Jeff Bezos deschid ușile curselor spațiale.
  • Fostul președinte al SUA pretinde că el a înființat Space Force.

Richard Branson și-a îndeplinit visul din copilărie. A devenit primul turist în Spațiu. Și cum, după război, mulți viteji se arată, Donald Trump susține acum că el s-a implicat încă de la început în proiect prin diverse finanțări și libertăți, de pe vremea când era președinte.

„Dacă Richard și Bezos iubesc asta și mulți alți oameni bogați iubesc spațiul. Vă veți explica asta într-o zi. Și eu am făcut acest lucru posibil pentru ei. Chiar le-am zis oamenilor mei. Lăsați sectorul privat să facă asta. Acești oameni vor să vină cu milioane de dolari. Haideți să le închiriem facilități”, a declarat fostul preşedinte SUA.

„Cred că arată personalitatea răzbunătoare a acestui om. Este un om periculos și lumea trebuie să realizeaze cât este de periculos. Și mă tem că nimic din timpul președinției sale nu m-a făcut să-mi schimb părerea”, a fost răspunsul lui Richard Branson.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Fostul președinte spune că el „a făcut posibil” ca miliardarii Richard Branson, Jeff Bezos și Elon Musk să pornească această cursă pentru a ajunge în spațiu, prin reînvierea NASA și prin crearea Space Force.