• Donald Trump vrea să revină în lumina reflectoarelor politice
  • Trump intenționează să vorbească la Conferința acțiuni politice a conservatorilor (CPAC) din Orlando, Florida, pe 28 februarie
  • Ultima dată când Trump s-a adresat unei mulțumi a fost pe 6 ianuarie în cadrul unui miting

Fostul președinte american Donald Trump vrea să revină în lumina reflectoarelor și se va adresa publicului la o întâlnire a conservatorilor, a declarat sâmbătă o sursă care cunoaște planurile sale, relatează Reuters.

Trump intenționează să vorbească la Conferința acțiunii politice a conservatorilor (CPAC) din Orlando, Florida, pe 28 februarie, a declarat sursa, sub protecția anonimatului.

„El va vorbi despre viitorul Partidului Republican și al mișcării conservatoare. De asemenea, mă aștept ca cel de-al 45-lea președinte să abordeze politicile dezastroase privind amnistia și gestionarea frontierelor de către Joe Biden”, a spus sursa.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
VIN ALEGERILE, CUM VOTEAZĂ TINERII?

Ultima dată când Donald Trump s-a adresat unei mulțumi a fost pe 6 ianuarie în cadrul unui miting, cu puțin înainte de atacul de la Capitoliu.

Cei patru ani petrecuți de Trump la Casa Albă s-au încheiat la scurt timp după ce a fost acuzat de incitare la violență în evenimentele de la Capitoliu. Pe 13 februarie, fostul președinte a fost achitat în cel mai scurt proces de impeachement din istoria SUA.