• Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă în urma accidentului care a avut loc vineri la intrarea în Pasajul Unirii.
  • În urma accidentului un pasager a murit şi alţi 24, între care doi copii, au fost transportaţi la cinci spitale din Capitală, unul fiind în stare gravă.
  • Traficul rutier s-a reluat.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă în urma accidentului care a avut loc vineri la intrarea în Pasajul Unirii, în care a fost implicat un autocar cu 48 de persoane din Grecia la bord. Traficul rutier s-a reluat.

Brigada Rutieră transmite că cercetările la faţa locului s-au încheiat, iar traficul rutier a fost reluat, circulaţia desfăşurându-se sub îndrumarea poliţiştilor din cadrul Brigăzii Rutiere.

Totodată, poliţiştii rutieri precizează că, în această situaţie s-a deschis dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Brigăzii Rutiere sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4” , transmite Brigada Rutieră..

Cu privire la semnalizarea rutieră din zona Pasajului Unirii, poliţiştii Brigăzii Rutiere menţionează că au solicitat Administraţiei Publice Locale, la scurt timp după redeschiderea Pasajului Unirii, suplimentarea semnalizării rutiere, în scopul preîntâmpinării producerii de evenimente rutiere.

„Măsurile au fost implementate la sfârşitul lunii octombrie şi au constat în instalarea unor console metalice flexibile, marcaje rutiere tip pictogramă cu semnificaţia „accesul interzis vehiculelor cu înălţimea mai mare de 3,5m” , potrivit Brigada Rutieră.

Un autocar cu 47 de persoane din Grecia a fost implicat într-un accident înainte de intrarea în Pasajul Unirii. Un pasager a murit şi alţi 24, între care doi copii, au fost transportaţi la cinci spitale din Capitală, unul fiind în stare gravă.