• Poliţiştii din Timişoara au fost sesizaţi, ieri, că în Parcul Civic din Timişoara unui bărbat i-a fost sustrasă o geantă care conţinea o dronă.
  • Victima era realizatorul de documentare Charlie Ottley, căruia i s-au furat echipamente, printre care o dronă şi mai multe accesorii fotografice.
  • Potrivit Poliţiei Timiş, bărbatul care a găsit drona a fost identificat.

Drona realizatorului Charlie Ottley a fost găsită de un bărbat în Parcul Civic din Timişoara şi predată poliţiştilor, care o vor înmâna deţinătorului, a anunţat, marţi, Poliţia Timiş.

Potrivit Poliţiei Timiş, după ce au fost depistaţi cei trei bănuiţi de comiterea furtului din Parcul Civic, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au continuat investigaţiile, iar, la scurt timp a fost identificat şi bărbatul care a găsit drona.

Aceasta fusese abandonată de cei trei copii pe strada I.C. Brătianu din Timişoara.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Bărbatul care a găsit echipamentul a predat drona poliţiştilor în cursul zilei de marţi. Drona urmează să fie înmânată aparţinătorului, respectiv realizatorului Charlie Ottley.

Luni, la prânz, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi că în Parcul Civic din Timişoara unui bărbat i-a fost sustrasă o geantă care conţinea o dronă.

Victima era realizatorul de documentare Charlie Ottley, căruia i s-au furat echipamente, printre care o dronă şi mai multe accesorii fotografice.

Charlie Ottley, realizatorul documentarelor „Wild Carpathia” şi „Flavors of Romania”, era la Timişoara pentru a filma un clip de promovare a judeţului.

După câteva ore, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Timişoara au reuşit identificarea şi depistarea, în zona Pieţei 700, a trei copii, respectiv doi băieţi şi o fată, cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani, care ar fi bănuiţi de acest furt.