• Avocaţii echipei lui Donald Trump şi reprezentanţi ai Partidului Republican intentaseră o acţiune judiciară în Arizona săptămâna trecută
  • Acum, echipa lui Donald Trump a renunţat la acţiunea judiciară de contestare a rezultatului scrutinului prezidenţial în statul Arizona
  • Echipa menţine acţiunile judiciare de contestare a rezultatelor scrutinului în statele Wisconsin şi Pennsylvania

Știi deja că avocaţii echipei lui Donald Trump şi reprezentanţi ai Partidului Republican intentaseră o acţiune judiciară în Arizona săptămâna trecută, contestând aplicarea procedurilor electorale în districtul Maricopa.

Ei bine, acum, echipa lui Donald Trump a renunţat la acţiunea judiciară de contestare a rezultatului scrutinului prezidenţial în statul Arizona, scrie The Wall Street Journal.

În timpul audierilor de vineri, Kory Langhofer, unul dintre avocaţii echipei lui Donald Trump, a spus în instanţă că acţiunea judiciară „nu mai este necesară”.

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ RAISI A MURIT
MAIA SANDU ÎȘI DONEAZĂ PREMIUL
FICO SCAPĂ DE PERICOL
NOU TERMINAL PE AEROPORTUL ORADEA

Totuși, echipa menţine acţiunile judiciare de contestare a rezultatelor scrutinului în statele Wisconsin şi Pennsylvania, în timp ce Donald Trump nu a recunoscut încă victoria lui Joseph Biden în scrutinul prezidenţial din 3 noiembrie.