• Un complet de cinci judecători de la Instanţa supremă a amânat pentru luni, 20 iunie, judecarea recursului în casaţie, prin care Elena Udrea încearcă să scape de condamnarea de șase ani de închisoare.
  • Fostul ministru Elena Udrea, condamnată în dosarul Gala Bute, a fost adusă joi în ţară, la câteva zile după ce autorităţile judiciare bulgare au decis extrădarea sa.
  • Joi seară, ea a ajuns la Penitenciarul Târgşor.

Elena Udrea a primit vizita soţului ei, Adrian Alexandrov, la penitenciarul Târgşor.

Alexandrov a declarat că Elena Udrea are încredere că totuşi se poate corecta la recurs condamnarea ei, care a fost una abuzivă şi că momentan este bine, rezistă şi se pregăteşte pentru recursul de luni.

„Elena are încredere că totuşi se poate corecta la recurs condamnarea ei care repet, a fost una abuzivă. Momentan este ok, rezistă şi se pregăteşte pentru ziua de poimâine”, a spus soţul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

El a precizat că este greu că nu îşi poate vedea copilul.

„Nici nu o pot aduce aici, pentru că discuţia se poartă printr-un geam şi cred că e o traumă pentru un copil ca, după atâta timp, să vină să îşi vadă mama în felul acesta”, a afirmat el.

Un complet de cinci judecători de la Instanţa supremă a amânat pentru luni, 20 iunie, judecarea recursului în casaţie prin care Elena Udrea încearcă să scape printr-o cale extraordinară de atac de condamnarea de șase ani de închisoare primită în dosarul „Gala Bute”.

Fostul ministru Elena Udrea a fost adusă joi în ţară, la câteva zile după ce autorităţile judiciare bulgare au decis extrădarea sa.

Ea a fost preluată de o maşină a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, la Vama Giurgiu. Joi seară, ea a ajuns la Penitenciarul Târgşor.