• Eugen Iancu acuză autorităţile că nu au schimbat nimic și an de an „ne mor rudele, prietenii, vecinii, colegii în incendii”.
  • El îi transmite președintelui Iohannis că „jocul de PR nu salvează vieți”.

Eugen Iancu,, tatăl lui Alexandru Iancu, mort în incendiul din Colectiv, a scris, vineri, pe Facebook, după incendiul de la Spitalul „Matei Balș”, că autoritățile sunt interesate de situație, dar nu schimbă nimic și totul este doar un „joc de PR”.

Iohannis vine la Matei Balș, Cîâțu este și dumnealui interesat de situație. Vor primi informările de la Arafat, același Arafat care știe să numere morții. An de an ne mor rudele, prietenii, vecinii, colegii în incendii care nu lasă în urmă nimic în afară de durere, niciodată nu se schimbă nimic, absolut nimic. Nici nu se va schimba nimic atâta timp cât vor fi aceiași Arafat și a sa echipă, aceiași manageri de spitale, același sistem inexistent de prevenție, atâta timp cât justiția nu anchetează și nu pedepsește”, spune Eugen Iancu, tatăl lui Alexandru Iancu, unul dintre tinerii morți în incendiul de la Colectiv.

Eugen Iancu îi atrage atenția președintelui Klaus Iohannis că ceea ce face prin vizita la Spitalul „Matei Balș” nu salvează vieți.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Iohannis vine la Matei Balș să ne arate că îi pasă. La fel vine an de an la Colectiv. Jocul de PR nu salvează vieți, domnule președinte. România are nevoie de o schimbare pe care dumneata refuzi să o produci”, a mai scris Iancu.

După incendiul de la Spitalul de la Piatra Neamț, în care au murit 10 oameni, Eugen Iancu spunea că tragedia s-a repetat la ATI Piatra Neamţ la fel ca la Colectiv „ca rezultat la nepăsării, corupţiei, lipsei de asumare”.

Cinci persoane au murit în urma incendiului de la Spitalul „Matei Balș”, din Capitală.