• Sindicaliștii de la Europol vorbesc cu ironie fină despre modul în care s-a desfășurat congresul PNL: un bărbat amendat că nu purta mască în restaurant îi arată polițistului poza cu Iohannis.
  • Polițistului îi este jenă să mai aplice amenda și vorbesc despre golf.

Sindicaliștii de la Europol au postat, sâmbătă, pe facebook, o ironie fină la adresa liberalilor, care au organizat un congres cu 5.000 de oameni în interior.

„Un polițist din Timișoara intră într-un restaurant. Vede un bărbat fără mască. Îi cere actul de identitate pentru a-i aplica amenda. Bărbatul îi spune că vrea înainte să îi arate o poză. Pe ecranul telefonului este poza cu președintele României la Cogresul PNL, fără mască. Polițistului îi este jenă să îi mai aplice amendă. Apoi cei doi schimbă subiectul și vorbesc despre golf…”, este postarea polițiștilor de la Europol.

În ciuda faptului că în București rata de incidență COVID-19 a trecut de 4 la mie, Congresul PNL s-a desfășurat cu peste 5.000 de oameni în interior. Exemplul dat de cei de la Europol, cu Timișoara, a fost ales pentru că și orașul de pe Bega este în scenariul roșu.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Președintele Klaus Iohannis a fost prezent la congres și s-a adresat liberalilor fără să poarte mască.