• Exclusiv Aleph News – Mediafax: George Simion a anunțat, în emisiunea Sorinei Matei, „OFF/ON THE RECORD”, că va candida la Președinție dacă și Marcel Ciolacu o va face.
  • „Dacă există acest risc ca Marcel Ciolacu. Președintele PSD să candideze și să ajungă Președintele României, atunci George Simion, Președintele AUR, candidează”, a declarat George Simion.
  • OFF/ON THE RECORD – în fiecare marți, de la 22:00, pe Aleph News.

În exclusivitate la emisiunea Sorinei Matei, OFF/ON THE RECORD, George Simion a anunțat că va candida la Președinția României în 2024 dacă „există riscul ca Marcel Ciolacu, președintele PSD, să candideze”.

„Dacă există acest risc ca Marcel Ciolacu, Președintele PSD, să candideze, și să ajungă Președintele României, atunci George Simion, Președintele AUR, candidează”, a declarat George Simion.

Despre candidații AUR la Președinția României

„Dan Puric, candidat AUR la președinția României, e un om cu care împărtașim multe valori și e un apropiat al AUR. Cristian Tudor Popescu se ocupă numai de falsuri și de denigrări, dar Dan Puric este un om care are cei 4 piloni ideologici ai AUR: națiune, familie, credință și libertate. Luăm în calcul candidații, diferite personalități, în funcție de scenarii, de contracandidați. Inclusiv George Simion, dacă candidează șefii de partide”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Ar putea fi Mircea Geoană Președinte?

„Exclus să aibă vreo șansă Mircea Geoană. Pe Mircea Geoană l-aș pune undeva ministru de Externe, ambasador, undeva într-o zonă de reprezentare publică sau fundraising. Am înțeles că a strâns destul de mulți bani cu această posibilă campanie.

Poate Nicolae Ciucă să fie Președintele României?

„Nicolae Ciucă este o păpușă implantată în fruntea PNL, nu i se potrivește acest rol. Nu vreau să jignesc pe nimeni, Ciolacu e mai nociv decât Ciucă, e distribuit într-un rol care nu i se potrivește. Pare un om onest, sincer, dar incapabil să conducă”.

Citește și