• Micul prinț va începe școala în septembrie, urmându-și probabil frații la Thomas’s, Battersea, deși se pare că William și Kate se gândesc la o mutare în Berkshire.
  • Fotografiile cu prințul Louis au fost făcute în timpul vacanței de Paște.
  • Anul trecut, pentru a marca cea de-a 10-a aniversare a nunții lor, cuplul regal a împărtășit o privire în viața lor de familie idilică, publicând un videoclip cu ei și copiii lor urcând pe dunele de nisip de acolo.

Prințul William al Marii Britanii și soția sa Kate au publicat vineri patru fotografii cu cel mai mic copil al lor, Louis, pentru a marca cea de-a patra aniversare a acestuia. Fotografiile cu Louis, care împlinește sâmbătă patru ani, au fost făcute de Kate în Norfolk, în estul Angliei, și îl arată pe acesta zâmbind, ținând în mână o minge de cricket și alergând pe o plajă.

Louis este strănepotul reginei Elisabeta a II-a și al cincilea în linia de succesiune la tron, după bunicul său Charles, tatăl William și frații George și Charlotte. Cu un zâmbet larg pe față și cu o asemănare izbitoare atât cu tatăl său, prințul William, cât și cu bunicul său, Michael Middleton, Louis pare să fi moștenit dragostea părinților săi pentru sport, pregătindu-se pentru un sprint desculț pe nisip într-o imagine și fluturând o minge de cricket în alte două.

Purtând o cămașă și pantaloni scurți drăguți, în carouri, și un pulover gri moale cu steluțe colorate în față, arată ca orice alt băiețel de vârsta lui, pregătit pentru o aventură pe malul mării.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Plajele uimitoare din North Norfolk au fost mult timp terenul de joacă al tinerilor membri ai familiei regale, regina ducându-și proprii copii să se bucure de aerul proaspăt al mării în timp ce se afla la Sandringham. Iar cu plaja Holkham Beach la doar o jumătate de oră de mers cu mașina de la casa lor de la Anmer Hall din Norfolk, William și Kate au fost vizitatori obișnuiți de-a lungul anilor cu Prințul George, în vârstă de opt ani, Prințesa Charlotte, care împlinește șapte ani pe 2 mai, și Prințul Louis, în vârstă de patru ani.

Anul trecut, pentru a marca cea de-a 10-a aniversare a nunții lor, cuplul regal a împărtășit o privire în viața lor de familie idilică, publicând un videoclip în care ei și copiii lor se urcau pe dunele de nisip de acolo, se îmbrățișau împreună pe plajă în timp ce priveau spre mare și prăjeau bezele la foc.