• Protestatarele cereau un embargo asupra importului de gaz rusesc din Germania în timpul războiului din Ucraina.
  • Femeile l-au abordat pe cancelarul german în timpul unui eveniment dedicat zilei ușilor deschise în grădina biroului său din Berlin.
  • Scholz a rămas în același loc și a continuat evenimentul foto cu alți vizitatori.

Cancelarul german Olaf Scholz s-a trezit brusc flancat de femei topless în timpul unui eveniment de presă, ca parte a unui protest care cerea un embargo asupra importului de gaz rusesc din Germania în timpul războiului din Ucraina.

Cele două femei topless, care aveau inscripționat pe piept embargo asupra gazelor acum, s-au apropiat duminică de cancelar în timpul unui eveniment de zi cu ușile deschise în grădina biroului său din Berlin și și-au dat jos bluzele în timp ce stăteau de o parte și de alta a lui Scholz.

Scholz se afla la cancelarie pentru o sesiune foto cu vizitatorii. Un fotograf aflat la fața locului a relatat că agenții de securitate au intervenit imediat și le-au condus pe cele două femei la distanță. Scholz a rămas acolo, continuându-și evenimentul foto cu alți vizitatori.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Deși Germania a emis sancțiuni de amploare împotriva Moscovei, ea rămâne dependentă de gazul rusesc pentru energie, iar politicienii au rezistat apelurilor de a tăia aprovizionarea, de teama unor consecințe economice grave.