• Fiica cea mare a fostului președinte Donald Trump, Ivanka nu intenționează să fie o reprezentantă a tatălui său în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 2024.
  • Ivanka a luat cuvântul după ce Donald și-a anunțat marți seară, la Mar-a-Lago, cea de-a treia campanie prezidențială.
  • Ea a adăugat că este extrem de apropiată de tatăl său și asta nu se va schimba niciodată.

Ivanka, fiica cea mare a fostului președinte Donald Trump nu intenționează să fie o reprezentantă a tatălui său în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 2024. Ivanka, care a fost consilier principal la Casa Albă al tatălui său în timpul mandatului acestuia, a luat cuvântul după ce Donald și-a anunțat marți seară, la Mar-a-Lago, cea de-a treia campanie prezidențială.

Ea a spus: Îmi iubesc tatăl foarte mult. De data aceasta, aleg să dau prioritate copiilor mei mici și vieții private pe care o creăm ca familie. Nu am de gând să mă implic în politică. Deși îl voi iubi și îl voi susține întotdeauna pe tatăl meu, pe viitor voi face acest lucru în afara scenei politice. Sunt recunoscătoare că am avut onoarea de a servi poporul american și voi fi întotdeauna mândră de multe dintre realizările administrației noastre.

Ivanka a adăugat că este extrem de apropiată de tatăl său și asta nu se va schimba niciodată. Am avut multe roluri de-a lungul anilor, dar cel de fiică este unul dintre cele mai elementare și mai importante. Iubesc acest timp cu copiii mei, iubesc viața în Miami, libertatea și intimitatea odată cu revenirea în sectorul privat, a spus ea.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

După patru ani în Aripa de Vest, Ivanka și Kushner s-au mutat la Miami. Cuplul are trei copii: Arabella, 11 ani, Joseph, 9 ani, și Theodore, 6 ani.

Sunt la vârste critice, iar noi ne bucurăm de aceste momente alături de ei. Suntem fericiți acolo unde ne aflăm acum și vom continua să îl susținem pe tatăl meu – ca și copiii lui, a spus Ivanka. Ivanka a declarat că nu a intenționat niciodată să intre în politică. Tatăl ei a adus-o în calitate de consilier, o mișcare pe care criticii au numit-o nepotism.

Sunt foarte mândră de ceea ce am reușit să realizez, a spus Ivanka. Copilul cel mare al lui Donald, Donald Trump Jr, a lipsit și el de la ceremonia de anunț a tatălui său. Soțul Ivankăi, Jared Kushner, care a fost și consilier principal la Casa Albă pentru Donald, și logodnica lui Trump Jr, Kimberly Guilfoyle, au fost prezenți.