• Kim Jong-un și fiica sa au făcut fotografii de grup cu membrii echipei din spatele recentei lansări a unei rachete Hwasong-17.
  • Duo-ul tată-fiică a făcut fotografii de grup cu soldații, oamenii de știință și alți membri ai echipei care au stat la baza lansării rachetei Hwasong-17.
  • Aparițiile publice repetate semnalează probabilitatea ca Ju să fi fost selectată ca o potențială următoare în linie pentru administrația coreeană, au declarat experții.

Fiica liderului nord-coreean Kim Jong-un și-a făcut duminică cea de-a doua apariție publică în presa de stat a țării, fiind fotografiată alături de oamenii de știință din domeniul rachetelor implicați în testarea lansării unei rachete balistice intercontinentale Hwasong-17 cu armament nuclear. Despre cea de-a doua fiică a liderului nord-coreean, despre care se crede că se numește Ju Ae, s-a discutat dacă nu cumva este pregătită pentru a prelua într-o zi conducerea ca succesor al acestuia.

Rapoartele mass-media de stat au numit-o pe fiica, despre care se speculează că are aproximativ 9 sau 10 ani, mai multe titluri onorifice, cum ar fi cel mai iubit și prețios copil al lui Kim. Duo-ul tată-fiică a făcut fotografii de grup cu soldații, oamenii de știință și alți membri ai echipei care au stat la baza lansării rachetei Hwasong-17, cea mai lungă rază de acțiune ICBM a Coreei de Nord până în prezent, și a declarat că etapa de dezvoltare a sistemului de rachete este completă.

Ju a fost văzută purtând un pardesiu negru și părul parțial legat la spate, în timp ce era flancată de tatăl ei, care purta, de asemenea, un pardesiu de piele neagră caracteristic. Kim și fiica sa au făcut, de asemenea, fotografii cu peste o sută de soldați pe fundalul rachetei nucleare și al lansatorului acesteia, supranumită cea mai puternică armă strategică din lume de către agenția media de stat KCNA. Analiștii au declarat că rămâne neclar dacă este vorba de o rachetă reală sau de un manechin folosit pentru prezentare.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
TAYLOR SWIFT AR PUTEA DEVENI ȘI ACTRIȚĂ
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ

Ea a preluat exemplul mamei sale Ri Sol Ju și a afișat un aspect mai îngrijit și mai matur în comparație cu prima sa apariție de săptămâna trecută, declanșând o avalanșă de speculații în rândul comentatorilor și experților coreeni. În prima sa fotografie, Ju mergea de mână cu tatăl ei, care i-a arătat racheta uriașă încărcată pe un camion de lansare. Cei doi au fost, de asemenea, fotografiați privind arma cum se înalță pe cer.

Aparițiile publice repetate semnalează probabilitatea ca Ju să fi fost selectată ca o potențială următoare în linie pentru administrația coreeană, au declarat experții.