• Fiica purtătorului de cuvânt al preşedintelui Vladimir Putin a declarat public faptul că este împotriva războiului care se desfășoară între Ucraina și Rusia.
  • Peskov, fiica lui Dmitri Peskov, face în mod obişnuit declaraţii care justifică acţiunile Rusiei şi atacă SUA şi aliaţii săi.
  • Elizaveta Peskova, în vârstă de 24 de ani, a postat „nu războiului„, pe un fundal negru, pe Instagram.

Fiica purtătorului de cuvânt al preşedintelui Putin a declarat public faptul că este împotriva războiului care se desfășoară între Ucraina și armata Rusiei. Aceasta a postat vineri un slogan anti-război în Instagram Live-ul său, potrivit mai multor rapoarte citate de Business Insider.

Elizaveta Peskova, în vârstă de 24 de ani, a postat „nu războiului„, pe un fundal negru, pe Instagram, potrivit unei capturi de ecran transmise pe Twitter de postul rusesc TV Rain. Acest slogan este principala scandare folosită de protestatarii ruşi pentru a se opune invaziei din Ucraina.

Peskova este fiica lui Dmitri Peskov, purtător de cuvânt al Kremlinului. Peskov face în mod obişnuit declaraţii care justifică acţiunile Rusiei şi atacă SUA şi aliaţii săi.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Postările împotriva războiului început de Putin, retrase din mediul online

Francis Scarr, un reporter digital senior la BBC, a remarcat, de asemenea, postarea Peskovei într-un tweet. La scurt timp după ce Scarr a postat captura de ecran, reporterul Mary Ilyushina de la Washington Post a declarat că aceasta a fost retrasă. Insider nu a reuşit să găsească postarea despre războiul început de Putin.

În afară de preşedintele însuşi, Peskov se numără printre cele mai înalte şi vizibile persoane din orbita lui Putin şi a apărat cu fermitate decizia de joi de a invada Ucraina.

Peskov a vorbit vineri cu optimism despre „măsuri de represalii” din partea Rusiei ca reacţie la sancţiunile impuse recent de Occident, potrivit agenţiei de stat TASS. Peskova nu a răspuns imediat la solicitarea Insider de a comenta.