Firea îl acuză pe Orban: „Este autorul moral și politic al dezastrului de azi, din Capitală”

orban-firea Ludovic Orban, criticat de Gabriela Firea. FOTO: Hepta
  • Gabriela Firea l-a acuzat Ludovic Orban că „este autoral moral și politic al dezastrului de azi, din Capitală”.
  • Firea: „Un monument al disprețului față de oameni!”.
  • Firea: „Un om cinic, mărunt politic dar care s-a cocoțat prin șobolăneli în funcții mari”.

Gabriela Firea, prim-vicepreședintele PSD, a afirmat, marți, că Ludovic Orban este este „autoral moral şi politic al dezastrului de azi, din Capitală” şi merită să fie, din toamnă, doar o amintire în politica românească.

„În goana după funcţii şi privilegii, unii oameni politici îşi uită datoria faţă de cetăţeni! Este şi cazul domnului Orban, care a recunoscut aseară că, dacă nu făcea un compromis politic pentru Bucureşti, mare cât Casa Poporului – alianţa PNL – USR – Plus -, “Gabriela Firea era cea care câştiga detaşat încă un mandat de primar general”. Declaraţie făcută în contextul în care domnii Orban şi Cîţu se luptă pentru şefia PNL. Îşi încordează muşchii politici doar pentru a accede la cea mai înaltă funcţie din partid! Cum spuneam : pentru onoruri, pentru avantaje, pentru ei! Nu pentru oameni!”, a scris Firea, pe Facebook.

Citește și Tudor Chirilă, despre Orban și Cîțu: „Sunt doar niște vremelnice păpuși ale unui partid corupt”

„Dl. Orban – un alt monument al dispreţului faţă de oameni!”

Fostul edil al Capitalei a continuat atacul: „(…) Domnul Orban merită să fie din toamnă doar o amintire – şi nu tocmai plăcută -, în politica noastră! El este autorul moral şi politic al dezastrului de azi, din Capitală! Când nu aveţi apă caldă, când constataţi că s-au scos autobuze din circulaţie şi iar e aglomerat şi prea cald, când vedeţi şantiere închise, gropi în asfalt, mizerie în parcuri, gunoaie peste tot, când vă speriaţi de ţânţari periculoşi şi de şobolanii care se plimbă precum pisicile prin oraş, să nu vă gandiţi doar la Nicuşor Dan – un monument de incompetenţă şi minciună -, ci şi la Dl Orban – un alt monument al dispreţului faţă de oameni! Un om cinic, mărunt politic dar care s-a cocoţat prin şobolăneli în funcţii mari! Mult prea mari pentru capacităţilor sale intelectuale şi reperele morale pe care le clamează dar nu îl reprezintă!”, a mai scris Gabriela Firea.