• Poziția lui Trump ca delegat va fi cel mai important rol politic al său de până acum.
  • Într-o familie plină de copii implicați politic, Barron Trump, care a împlinit 18 ani în martie, și-a păstrat o viață mult mai privată decât frații săi mai mari.
  • Avocații fostului președinte au susținut că ar trebui să i se permită o pauză de la proces pentru a asista la absolvirea liceului lui Barron Trump.

Barron Trump, cel mai mic copil al fostului președinte Donald Trump, care va absolvi liceul săptămâna viitoare și care a fost ținut în mare parte departe de lumina reflectoarelor politice, a fost ales miercuri seară de Partidul Republican din Florida ca unul dintre delegații generali ai statului la Convenția Națională Republicană, potrivit unei liste de delegați obținută de NBC News.

„Avem o delegație grozavă de lideri de bază, oficiali aleși și chiar membri ai familiei Trump”, a declarat președintele republicanilor din Florida, Evan Power. „Florida continuă să aibă o echipă excelentă pentru convenție, dar mai important este că ne pregătim să câștigăm Florida și să o câștigăm în stil mare”.

Poziția lui Trump ca delegat va fi cel mai important rol politic al său de până acum.

Recomandări

RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?
TRUMP „ÎNGHEAȚĂ” ÎN TIMPUL DISCURSULUI
CINE E MUHAMMAD MUKHABAR?
CONTRACTELE LUI ALTMAN

Într-o familie plină de copii implicați politic, Barron Trump, care a împlinit 18 ani în martie, și-a păstrat o viață mult mai privată decât frații săi mai mari, Eric Trump și Donald Trump Jr. care vor fi și ei delegați RNC în Florida, alături de fiica lui Trump, Tiffany.

El a fost atras pe prima pagină a ziarelor politice luna trecută, la începutul procesului penal al tatălui său din New York legat de plățile de bani tăinuiți către o vedetă de film pentru adulți înainte de alegerile din 2016.

Avocații fostului președinte au susținut că ar trebui să i se permită o pauză de la proces pentru a asista la absolvirea liceului lui Barron Trump pe 17 mai, lucru pe care judecătorul Juan Merchan a fost de acord să îl permită.

Citește și