• Noul pachet va fi disponibil pentru clienții de pe toate cele trei platforme de streaming.
  • Măsura vine în contextul în care Disney și Warner Bros se confruntă cu concurența rivalilor, inclusiv Netflix și Amazon Prime Video.
  • Cele două companii media au declarat că vor dezvălui mai multe detalii despre aceste planuri în următoarele săptămâni.

Walt Disney și Warner Bros Discovery spun că vor începe să ofere clienților din SUA, în această vară, un pachet de servicii de streaming Disney+, Hulu și Max. Noul pachet va fi disponibil pentru clienții de pe toate cele trei platforme de streaming, anunță BBC.

Giganții media au declarat că vor oferi planuri cu și fără reclame, dar nu au dezvăluit cât vor cere clienților. Măsura vine în contextul în care Disney și Warner Bros se confruntă cu concurența rivalilor, inclusiv Netflix și Amazon Prime Video.

„Această nouă ofertă… va contribui la creșterea numărului de abonați și la o retenție mult mai puternică”, a declarat directorul executiv al Warner Bros Discovery, JB Perrette, într-o declarație.

Recomandări

RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ RAISI A MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
VERSTAPPEN IA MARELE PREMIU LA IMOLA
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?

Cele două companii media au declarat că vor dezvălui mai multe detalii despre aceste planuri în următoarele săptămâni.

Pe măsură ce publicul se îndepărtează de televiziunea tradițională, companii precum Disney și Warner Bros se află sub presiune pentru a atrage mai mulți abonați la serviciile lor de streaming.

Companiile vor spera că oferta lor combinată se va completa reciproc. Disney+ este cel mai bine cunoscut pentru emisiunile și filmele sale de familie, în timp ce Warner’s Max găzduiește HBO și conținutul său mai mult orientat spre adulți.

În ultimii ani, companiile de streaming și-au unit forțele și au oferit combinații ale serviciilor lor. În februarie, ESPN al Walt Disney, Fox Corp și Warner Bros Discovery au anunțat o nouă platformă de sport care va fi lansată în toamnă.

Împreună, acestea dețin o gamă largă de portofolii de drepturi sportive, inclusiv cele pentru Cupa Mondială FIFA, Formula 1, NFL, NBA și Major League Baseball. În rezultatele sale financiare trimestriale publicate marți, Disney a declarat că Disney+ a câștigat peste șase milioane de abonați la nivel mondial între ianuarie și martie, cu excepția Indiei. Serviciul de streaming are în prezent peste 117 milioane de abonați.

Citește și