• Soldații israelieni care s-au oferit voluntari să se alăture războiului împotriva Hamas l-au condamnat pe fiul premierului pentru că a rămas în Statele Unite.
  • Sute de israelieni s-au întors acasă după ce armata a recrutat peste 300.000 de rezerviști pentru a lupta în cea mai mare mobilizare din istoria țării.
  • „Yair se bucură de viața lui la Miami Beach în timp ce eu sunt în prima linie”, a spus un soldat.

Soldații israelieni care s-au oferit voluntari să se alăture războiului împotriva Hamas l-au condamnat pe fiul premierului pentru că a rămas în Statele Unite și și-a „abandonat” țara, scrie The Times.

Sute de israelieni s-au întors acasă după ce armata a recrutat peste 300.000 de rezerviști pentru a lupta în cea mai mare mobilizare din istoria țării.

Recomandări

BIDEN NU RENUNȚĂ LA PREȘEDINȚIE
„SPRING" ÎN PLINĂ VARĂ
ISRAEL ȘI HAMAS ACCEPTĂ ACORDUL SUA
BALDWIN SCAPĂ DE ÎNCHISOARE
S-AU ÎNȚELES, NU SE POATE...ACUM
PLEC DEPARTE, PLEC PE MARTE

Fiul cel mare al lui Benjamin Netanyahu, Yair, s-a mutat în Florida la începutul acestui an și rămâne acolo. La 32 de ani, este eligibil pentru serviciu de rezervă, care se încheie la 40 de ani.

„Yair se bucură de viața lui la Miami Beach în timp ce eu sunt în prima linie”, a spus un soldat, care a cerut să rămână anonim din motive de securitate.

Citește și: