• Israelul a făcut o compilație a interogatoriilor teroriștilor Hamas responsabili de masacrul din 7 octombrie. În cadrul interogatoriilor, ei recunosc o serie de crime împotriva umanității.
  • Într-un videoclip difuzat de Forțele de Apărare Israelului, o persoană a cărei față este încețoșată a spus că bărbaților înarmați li s-au dat instrucțiuni să omoare pe toți cei pe care i-au văzut.
  • Teroristul a fost capturat în timpul unui atac asupra Kibbutz Alumim, potrivit IDF. În timpul atacului, echipa locală de securitate a kibutzului a reușit să respingă teroriștii.

Atenție! Urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Israelul a făcut o compilație a interogatoriilor teroriștilor Hamas responsabili de masacrul din 7 octombrie. În cadrul interogatoriilor, ei recunosc o serie de crime împotriva umanității, inclusiv viol, decapitare, ucidere de copii și multe altele, scrie Times of Israel.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Agențiile de securitate israeliene au publicat luni imagini video de la interogatoriile a șapte teroriști Hamas care au fost capturați în urma atacului grupării teroriste palestiniene din 7 octombrie, în care au recunoscut că li s-a ordonat să comită atrocități împotriva civililor israelieni.

Într-un videoclip difuzat de Forțele de Apărare Israelului, o persoană a cărei față este încețoșată a spus că bărbaților înarmați li s-au dat instrucțiuni să omoare pe toți cei pe care i-au văzut, inclusiv decapitarea victimelor și tăierea picioarelor.

„Planul era să mergem din casă în casă, din cameră în cameră, să aruncăm grenade și să ucidem pe toată lumea, inclusiv femei și copii”, a spus el. „Hamas ne-a ordonat să le zdrobim capetele și să le tăiem picioarele.”

El a mai spus că li s-a dat permisiunea să violeze cadavrul unei fete.

Teroristul a fost capturat în timpul unui atac asupra Kibbutz Alumim, potrivit IDF. În timpul atacului, echipa locală de securitate a kibutzului a reușit să respingă teroriștii după ce aceștia se infiltraseră deja într-o parte a kibbutzului în care locuiau muncitorii străini. Ei au ucis acolo 16 cetățeni thailandezi și nepali și i-au răpit pe alți opt în Gaza.

Citește și: