• Florin Cîţu le cere membrilor USR PLUS să se dezică de acţiunile liderilor lor, după scandalul de joi din Parlament.
  • „Sunt sigur că între membrii USR sunt oameni care nu cred că violenţa este un mod prin care să-ţi impui punctul de vedere”, susține premierul.

„Eu credeam că suntem la masă cu un partid pro-european, un partid care nu susţine violenţa de niciun fel. Din păcate se pare că m-am înşelat”, spune Florin Cîţu.

El îl acuză pe Dan Barna că a asistat pasiv la evacuarea lui Florin Roman de la prezidiul Parlamentului de către parlamentarii AUR.

„Eu sunt sigur că între membrii USR, între votanţii USR sunt oameni care gândesc şi simt ca noi, oameni care au viziuni pro-europene, oameni care nu cred că violenţa este un mod prin care să-ţi impui punctul de vedere, iar acei oameni sunt sigur că se simt dezamăgiţi de decizia liderilor Dan Barna şi Dacian Cioloş să facă o alianţă care ieri a fost foarte clară pentru totă lumea, în Parlamentul României. Nu poate nimeni să nege că ieri acţiunile celor de la AUR nu au fost susţinute de conducerea USR”, adaugă Cîţu.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
SOMN UȘOR, TRUMP!

Florin Cîţu a făcut un apel către membrii USR „care încă simt pro-european să se dezică de acţiunile liderilor USR”.

Premierul semnalează că au fost parlamentari care nu purtau mască de protecţie la şedinţa de joi şi a cerut instituţiilor statului să-i amendeze pe cei care nu respectă regule sanitare, inclusiv pe senatori şi deputaţi.