• Premierul Florin Cîțu a declarat că evenimentele mari, de genul Untold sau Neversea nu vor putea fi organizate de la 1 iunie
  • Acestea vor se vor putea ține „mai aproape de 1 august sau după 1 august”
  • Cîțu a spus că o decizie privind organizarea de nunți și botezuri va fi luată vineri

Premierul Florin Cîțu a declarat joi, la Constanța, că evenimentele mari, de genul Untold sau Neversea nu vor putea fi organizate de la 1 iunie, ci doar „mai aproape de 1 august sau după 1 august”.

Întrebat joi la Constanța dacă crede că Untold și Neversea vor putea avea loc anul acesta, premierul Florin Cîțu a spus că aceastea ar putea fi organizate în jurul datei de 1 august.

„Eu așa sper și așa vreau, dar nu cred că pot să aibă loc de la 1 iunie. Putem să vorbim de o fază ulterioară. Eu cred că, atunci când vorbim de aceste evenimente mari, va trebui să ne gândim că nu se vor întâmpla de la 1 iunie, ele vor avea loc mai aproape de 1 august sau după 1 august”, a spus Cîțu.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Când se vor putea organiza nunți și botezuri

Acesta a spus că o decizie privind organizarea de nunți și botezuri va fi luată vineri.

„Este o propunere pe care am făcut-o pentru comitetul interministerial, va fi discutată mâine, am anunțat-o și astăzi aici pe litoral pentru evenimentele private. Vedem după discuțiile cu INPS și Ministerul Sănătății cum va arăta forma finală, dar este ceea ce eu propun”, a spus premierul.

Premierul a fost întrebat miercuri când vor reîncepe petrecerile private, nunțile și ceremoniile de botez. „Când ne vom vaccina”, a răspuns Florin Cîțu.

Premierul a mai spus că în cel mai bun caz acest lucru se va întâmpla după 1 iunie, data propusă de șeful Guvernului pentru atingerea pragului de 5 milioane de persoane vaccinate.