• Premierul Florin Cîțu cere pedepsirea polițiștilor care se fac vinovați de eșecul de la Onești
  • Cîțu: După ce are rezultatele vor veni și decizii
  • Doi muncitori care renovau un apartament în Onești, județul Bacău, au fost omorâți, luni seara, de fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat că fusese evacuat

Premierul Florin Cîțu i-a cerut ministrului de Interne, Lucian Bode, să finalizeze rapid ancheta de la Onești, unde negocierile cu bărbatul care ținea ostatici doi muncitori pe care i-a ucis au eșuat, iar dacă polițiștii sunt vinovați să răspundă.

Întrebat de jurnaliști, miercuri, ce părere are despre ancheta de la Onești și cum crede că s-a ajuns la eșecul intervenției, premierul Florin Cîțu a spus că a vorbit cu ministrul de Interne și i-a cerut măsuri imediate în cazul polițiștilor, dacă ei se fac vinovați.

Am vorbit cu domnul Bode despre acest caz ieri toată ziua. Am cerut o anchetă rapidă, imediat să ia măsuri și, în același timp, am cerut să ia imediat măsuri dacă se dovedește că au fost vinovați lucrători din poliție. Nu accept ca dacă cineva a fost vinovat și dacă se dovedește că din cauza lucrătorilor din poliție s-a ajuns la acest rezultat, cei vinovați trebuie să fie răspunzători imediat. Anchetă cât mai rapid – asta i-am cerut domnului Bode. După ce are rezultatele vor veni și decizii”, a spus Cîțu.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Doi muncitori care renovau un apartament în Onești, județul Bacău, au fost omorâți, luni seara, de fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat că fusese evacuat. Poliția a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ținut cei doi bărbați ostatici, după ce negocierile dintre agresor și forțele de ordine au eșuat la capătul a șase ore.