Florin Cîțu explică de ce l-a revocat din funcție pe secretarul de stat Marian Murguleț: Am primit o informație confidențială

Florin Cîțu se uită pe sub sprâncene în timp ce își pune mâinile pe față. Răspunsul premierului: „Nu am să intru în discuția tehnică, despre cine se poate vaccina și cine nu”. Sursa Foto: Mediafax / Alexandru Dobre
  • Florin Cîțu: Numirile sunt politice. Am primit o informație. Unele informații sunt confidențiale
  • Florin Cîțu: Numirile sunt politice
  • Secretarul de stat de la Ministerul Digitalizării Marian Murguleț a fost schimbat din funcție la doar o zi după ce a fost numit în această poziție

Premierul Florin Cîțu a explicat, joi, motivul pentru care l-a revocat din funcție pe secretarul de stat Marian Murguleț, la doar o zi după ce a semnat numirea sa la Ministerul Digitalizării.

Numirile sunt politice. Am primit o informație. Unele informații sunt confidențiale”, a explicat premierul.

Secretarul de stat de la Ministerul Digitalizării Marian Murguleț a fost schimbat din funcție la doar o zi după ce a fost numit în această poziție.

Numirea lui Marian Murguleț în funcția de secretar de stat la Ministerul Digitalizării „a fost cam ciudată”, a spus joi președintele PNL, Ludovic Orban.

Chiar nu înțeleg, candidatul pentru poziția de secretar de stat în cadrul ministerului condus de domnul Teleman, secretar de stat pentru digitalizare, a fost validat un alt candidat în cadrul Biroului Executiv. Numirea domnului Murguleț sigur că m-a surprins, acuma sigur până la urmă premierul poate să aibă o preferință, dar nu o preferință acolo unde există o decizie a partidului”, a declarat joi Ludovic Orban.

Premierul Florin Cîțu a semnat decizia de eliberare din funcție, iar miercuri seara aceasta a fost publicată în Monitorul Oficial.

Documentul de eliberare din funcție a venit la doar o zi după ce premierul Cîțu a semnat numirea lui Murguleț.