• Florin Cîțu: Numirile sunt politice. Am primit o informație. Unele informații sunt confidențiale
  • Florin Cîțu: Numirile sunt politice
  • Secretarul de stat de la Ministerul Digitalizării Marian Murguleț a fost schimbat din funcție la doar o zi după ce a fost numit în această poziție

Premierul Florin Cîțu a explicat, joi, motivul pentru care l-a revocat din funcție pe secretarul de stat Marian Murguleț, la doar o zi după ce a semnat numirea sa la Ministerul Digitalizării.

Numirile sunt politice. Am primit o informație. Unele informații sunt confidențiale”, a explicat premierul.

Secretarul de stat de la Ministerul Digitalizării Marian Murguleț a fost schimbat din funcție la doar o zi după ce a fost numit în această poziție.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Numirea lui Marian Murguleț în funcția de secretar de stat la Ministerul Digitalizării „a fost cam ciudată”, a spus joi președintele PNL, Ludovic Orban.

Chiar nu înțeleg, candidatul pentru poziția de secretar de stat în cadrul ministerului condus de domnul Teleman, secretar de stat pentru digitalizare, a fost validat un alt candidat în cadrul Biroului Executiv. Numirea domnului Murguleț sigur că m-a surprins, acuma sigur până la urmă premierul poate să aibă o preferință, dar nu o preferință acolo unde există o decizie a partidului”, a declarat joi Ludovic Orban.

Premierul Florin Cîțu a semnat decizia de eliberare din funcție, iar miercuri seara aceasta a fost publicată în Monitorul Oficial.

Documentul de eliberare din funcție a venit la doar o zi după ce premierul Cîțu a semnat numirea lui Murguleț.